Μελίσα ΜακΚάρθι - Κλάιβ Όουεν: Πρωταγωνιστούν στη σειρά για τη δολοφονία της εξάχρονης βασίλισσας της ομορφιάς, Τζον Μπένετ Ράμσεϊ

Το JonBenét Ramsey αποτελεί παραγωγή του Paramount+

Η Μελίσα ΜακΚάρθι και ο Κλάιβ Όουεν θα πρωταγωνιστήσουν στη μίνι δραματική σειρά που επικεντρώνεται στη δολοφονία της εξάχρονης βασίλισσας της ομορφιάς Τζον Μπένετ Ράμσεϊ. Ένα φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε τις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 1996 και δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί.

Η διάσημη κωμικός και ο Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθούν τους γονείς της μικρής η οποία είχε κερδίσει πολλούς τίτλους σε παιδικά καλλιστεία, με την υποστήριξη της μητέρας της. Η σειρά έχει προσωρινό τίτλο «JonBenét Ramsey» και πρόσφατα οι παραγωγοί των Yellowstone και MTV Entertainment Studios & 101 Studios, έλαβαν το πράσινο φως από το Paramount+.
«Η Μελίσα Μακάρθι και ο Κλάιβ Όουεν είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο για να εμβαθύνουν σε αυτή την τραγική ιστορία που έχει δημιουργήσει μια μεγάλη, βασανιστική σιωπή πάνω από την αμερικανική κοινωνία για σχεδόν τρεις δεκαετίες», δήλωσε ο Κρις ΜακΚάρθι, συνδιευθύνων σύμβουλος της Paramount Global και πρόεδρος των Showtime/MTV Entertainment Studios.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα στο Κάλγκαρι του Καναδά, με τον Richard LaGravenese να υπηρετεί ως υπεύθυνος παραγωγής και εκτελεστικός παραγωγός. Τέσσερα από τα οκτώ επεισόδια, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου, θα σκηνοθετηθούν από την Anne Sewitsky η οποία θα είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός. Το σενάριο υπογράφουν οι δημιουργοί του «JonBenét Ramsey», Harrison Query και Tommy Wallach, σύμφωνα με το Deadline.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τρένο έσερνε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες στη Λιβαδειά - Δύο συλλήψεις

Λορέντζο Μπράουν: «Εκπληκτικό να παίζω με τον Σλούκα, ανυπομονώ για τα ντέρμπι»


«Χρυσά» γενέθλια για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου - Πώς γιόρτασε η αποστολή τη μεγάλη επιτυχία στους Παραολυμπιακούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr