Οι Oasis συμφώνησαν να επεκτείνουν την περιοδεία τους παρακινούμενοι από ισχυρά οικονομικά κίνητρα

Οι Oasis συμφώνησαν να επεκτείνουν την περιοδεία τους παρακινούμενοι από ισχυρά οικονομικά κίνητρα

Οι διοργανωτές ωστόσο παραμένουν ανήσυχοι για το αν τα αδέρφια θα παραμείνουν ενωμένα κατά τη διάρκεια του προγράμματος

oasis43423
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι Oasis έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία να επεκτείνουν την περιοδεία τους, στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης επανένωσής τους.

Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί την ανακοίνωσή τους σχετικά με την πώληση εισιτηρίων για δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley. Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ βρίσκονται κοντά στην οριστικοποίηση ενός σημαντικού συμβολαίου πολλών εκατομμυρίων λιρών για να πραγματοποιήσουν τις συναυλίες τους στις ΗΠΑ, παρακινούμενοι από ισχυρά οικονομικά κίνητρα για την επέκταση της περιοδείας.


Κλείσιμο
Μια πηγή ανέφερε στην Daily Mail ότι οι διοργανωτές τους στη Live Nation ανυπομονούν να προχωρήσει η περιοδεία, και ενώ έχουν εκφραστεί ανησυχίες για την ικανότητα των αδελφών να παραμείνουν ενωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια, η σημαντική οικονομική ανταμοιβή προσφέρει κίνητρο για να εξασφαλιστεί η επιτυχία της περιοδείας. Το συγκρότημα αναμένεται να εμφανιστεί σε μεγάλους χώρους, συμπεριλαμβανομένου του SoFi Stadium στο Λος Άντζελες, χωρητικότητας 70.000 θέσεων.

Φρενίτιδα για ένα εισιτήριο στις νέες συναυλίες τους
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι οι αδελφοί Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ έδωσαν τέλος στην 15ετή διαμάχη τους και θα συνυπάρξουν και πάλι στη σκηνή, εκατομμύρια θαυμαστές βρίσκονται σε αναμονή για να αγοράσουν διαδικτυακά εισιτήρια για την επανένωση του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος.

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από περίπου 75 στερλίνες (περί τα 89 ευρώ) και φθάνουν στις 150 περίπου (178 ευρώ) για μια θέση μέσα στο γήπεδο μπροστά από τη σκηνή. «Πιστεύω είναι πολλά χρήματα. Είναι πάρα πολλά για εμένα», λέει ένας Βρετανός για τις τιμές στα εισιτήρια. «Θα έβγαζαν περισσότερα χρήματα αν ήταν φθηνότερα» σχολιάζει μια γυναίκα, ωστόσο, είναι δεδομένο πως όλες οι συναυλίες τους θα γίνουν sold out ανεξαρτήτως χρημάτων.

Το ακριβότερο είναι για το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, που περιλαμβάνει και ένα προ συναυλιακό πάρτι και κοστίζει περισσότερο από 500 λίρες (σχεδόν 594 ευρώ).

Φωτογραφία άρθρου: EPA PHOTO PRESS ASSOCIATION FILES/FIONA HANSON

Ειδήσεις σήμερα:

Το έγκλημα που συγκλόνισε τα Τρίκαλα: Σκότωσε σύζυγο, μητέρα, πατέρα και άλλους 5 συγγενείς - Γλίτωσαν μόνο τα παιδιά του

Νέο βίντεο με τη γυναίκα που μίλησε για τους μετανάστες στην Τήλο - «Άντε μη σου δώσω μια και πας στη θάλασσα» της λέει η δήμαρχος


Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν αυξήσεις και επιδόματα στο τέλος του χρόνου - Τα μέτρα για την στήριξη της οικογένειας και των ανέργων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης