Μπριζίτ Μακρόν: Θα εμφανιστεί στο Εmily in Paris

Μπριζίτ Μακρόν: Θα εμφανιστεί στο Εmily in Paris

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα κάνει μια cameo εμφάνιση ως ο εαυτός της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix

macron-emily_in_paris
Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, θα κάνει μια cameo εμφάνιση ως ο εαυτός της στη σειρά του Netflix, «Emily in Paris», με τα νέα επεισόδια να κυκλοφορούν την Πέμπτη.

Η Μακρόν θα φορέσει τα δικά της ρούχα, αποκάλυψε την Τρίτη το περιοδικό Elle, «χωρίς να της δοθούν ιδιαίτερες οδηγίες» από τη σειρά που είναι γνωστή για τη μόδα της. Ο δημιουργός του προγράμματος, Ντάρεν Σταρ, δήλωσε στο Elle ότι η Μακρόν «έχει μεγάλο ταλέντο».
Η εμφάνιση της 71χρονης πρώην δασκάλας, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, Λίλι Κόλινς, ετοιμαζόταν από το 2022. «Η ιδέα... μας ήρθε όταν ο Ντάρεν Σταρ και εγώ τη συναντήσαμε στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022», δήλωσε η Κόλινς.

Κλείσιμο
«Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και πήρε με πολύ χιούμορ την αναφορά της στην πρώτη σεζόν. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν "κλείνει το μάτι" [σ.σ. στους θαυμαστές] και τα γυρίσματα μαζί της ήταν πραγματική τιμή και χαρά», πρόσθεσε.

Είναι η δεύτερη φορά που η Μακρόν υποδύεται τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018, εμφανίστηκε στο «Vestiaires», μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες. Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι βρισκόταν σε παραγωγή μια βιογραφική σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο «Brigitte, une femme libre» (σ.σ. Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα).

Το δεύτερο μισό του τέταρτου κύκλου της σειράς «Emily in Paris» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Από το 2020 που ξεκίνησε, η σειρά έχει προσελκύσει σημαντικό κοινό. Το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν έκανε ντεμπούτο με σχεδόν 20 εκατ. προβολές και η σειρά εμφανίζεται σταθερά στις 10 κορυφαίες λίστες του Netflix. Η σειρά έχει επικριθεί ιδιαίτερα στη Γαλλία για τη στερεοτυπική, φανταστική απεικόνιση της ζωής στην Πόλη του Φωτός, από τον τρόπο ζωής των bon vivant που φορούν μπερέδες μέχρι τις εύπεπτες, ινσταγκραμμικές αναπαραστάσεις της πρωτεύουσας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία σήμερα – Οι αλλαγές της νέας χρονιάς

Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει

Η κακοκαιρία Atena συνεχίζει και σήμερα με καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους - Το νέο δελτίο της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης