Πάτι Λουπόν: Κατέκρινε την υποκριτική της Κιμ Καρντάσιαν - Υπάρχουν μερικά πράγματα που οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν

Πάτι Λουπόν: Κατέκρινε την υποκριτική της Κιμ Καρντάσιαν - Υπάρχουν μερικά πράγματα που οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν

Η βραβευμένη με 3 Tony ηθοποιός είχε αποδοκιμάσει και στο παρελθόν τη συμμετοχή της τηλεπερσόνας στο American Horror Story

lupone-kardashian
Η Πάτι Λουπόν κατέκρινε για άλλη μια φορά τις υποκριτικές ικανότητες της Κιμ Καρντάσιαν.

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν και πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν μπορείς να τα κάνεις. Αυτό είναι όλο», δήλωσε η ηθοποιός στο επεισόδιο «Hot Ones Versus» με την Όμπρεϊ Πλάζα.

«Ή μην το προσπαθήσεις καν», συνέχισε η Λουπόν. «Όλοι δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, εντάξει; Μπορούμε να πάμε εκεί;».
Η 75χρονη ηθοποιός είχε επικρίνει και πέρυσι τη σταρ του ριάλιτι «Kardashians» για τον ρόλο της στο «American Horror Story: Delicate». Η Καρντάσιαν υποδύθηκε τη δημοσιογράφο διασημοτήτων Σιβάν Κόρμπιν στη 12η σεζόν της σειράς. Η δημοσιογράφος αντιπροσώπευε μια ηθοποιό, την οποία υποδυόταν η Έμμα Ρόμπερτς, η οποία προσπαθούσε απεγνωσμένα να μείνει έγκυος με το πρώτο της παιδί, ενώ αντιμετώπιζε δαιμονικές απειλές.

Κλείσιμο
Η Λουπόν επέκρινε το casting της τηλεστάρ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης τον Απρίλιο του 2023 στην εκπομπή «Watch What Happens Live», υποστηρίζοντας ότι ο ρόλος έπρεπε να είχε δοθεί σε μια έμπειρη ηθοποιό.

«Με συγχωρείς, με συγχωρείς, Κιμ. Ξέρεις, τι κάνεις με τη ζωή σου; Μην ανεβαίνεις στη σκηνή, κυρία Γουόρθινγκτον», πρόσθεσε, αναφερόμενη στο τραγούδι του Νόελ Κάουαρντ, «Mrs. Worthington» του 1935.

Η σταρ του Μπρόντγουεϊ έχει εμφανιστεί σε δύο σεζόν του «AHS», πιο πρόσφατα ως τραγουδίστρια του καμπαρέ Κάθι Πιζάζ στην 11η σεζόν.

Η Καρντάσιαν δεν απάντησε ποτέ δημοσίως στις επικρίσεις της Λουπόν.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία σήμερα – Οι αλλαγές της νέας χρονιάς

Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει

Η κακοκαιρία Atena συνεχίζει και σήμερα με καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους - Το νέο δελτίο της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης