Μπιγιόνσε: Παρομοίασε τη φήμη της με φυλακή

Μπιγιόνσε: Παρομοίασε τη φήμη της με φυλακή

Ένα πράγμα για το οποίο έχω δουλέψει εξαιρετικά σκληρά είναι να διασφαλίσω ότι τα παιδιά μου μπορούν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κανονικότητα, δήλωσε η σούπερ σταρ

beyonce__1_
Η Μπιγιόνσε μίλησε για τις επιπτώσεις της φήμης πάνω της, την οποία παρομοίασε με φυλακή.

Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό GQ, η 43χρονη σούπερ σταρ ρωτήθηκε αν το γεγονός ότι τη χαρακτηρίζουν «τελειομανή» αποτελεί ποτέ «βάρος» για εκείνη.

«Δημιουργώ με τον δικό μου ρυθμό, σε πράγματα που ελπίζω ότι θα αγγίξουν άλλους ανθρώπους», δήλωσε η Μπιγιόνσε. «Ελπίζω η δουλειά μου να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κοιτάξουν μέσα τους και να συμβιβαστούν με τη δική τους δημιουργικότητα, δύναμη και ανθεκτικότητα».

«Επικεντρώνομαι στην αφήγηση ιστοριών, την ανάπτυξη και την ποιότητα», πρόσθεσε. «Δεν επικεντρώνομαι στην τελειομανία. Επικεντρώνομαι στην εξέλιξη, την καινοτομία και την αλλαγή της αντίληψης».
Κλείσιμο
Η βραβευμένη με 32 Grammy συνέχισε: «Το να εργάζομαι στη μουσική για το "Cowboy Carter" και να εγκαινιάζω αυτό το συναρπαστικό νέο πρότζεκτ [σ.σ. η μάρκα ουίσκι της] δεν μοιάζει με φυλακή, ούτε με βάρος. Στην πραγματικότητα, εργάζομαι μόνο σε ό, τι με απελευθερώνει».

«Είναι η φήμη που μερικές φορές μπορεί να μοιάζει με φυλακή», εξήγησε. «Έτσι, όταν δεν με βλέπετε στα κόκκινα χαλιά και όταν εξαφανίζομαι μέχρι να έχω τέχνη να μοιραστώ, αυτός είναι ο λόγος».

Η τραγουδίστρια είναι περιβόητα ιδιωτική, καθώς δίνει πολύ λίγες συνεντεύξεις και πραγματοποιεί σπάνια εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Στη συνέντευξή της στο GQ, η Μπιγόνσε δήλωσε ότι, παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο, κάνει ό, τι μπορεί για να ζει μια φυσιολογική ζωή για τον εαυτό της και την οικογένειά της.

«Ένα πράγμα για το οποίο έχω δουλέψει εξαιρετικά σκληρά είναι να διασφαλίσω ότι τα παιδιά μου μπορούν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κανονικότητα και ιδιωτικότητα, διασφαλίζοντας ότι η προσωπική μου ζωή δεν μετατρέπεται σε εμπορικό σήμα», διευκρίνισε η σταρ που έχει τρία παιδιά με τον σύζυγό της Jay-Z.

«Είναι πολύ εύκολο για τις διασημότητες να μετατρέψουμε τη ζωή μας σε τέχνη του performance. Έχω καταβάλει εξαιρετική προσπάθεια να μείνω πιστή στα όριά μου και να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου», πρόσθεσε. «Κανένα ποσό χρημάτων δεν έχει την τιμή της γαλήνης μου».


Στην αρχή της συνέντευξης, η Μπιγιόνσε μοιράστηκε μερικές σπάνιες πληροφοροίες από την πολύ προσωπική της ζωή.

«Τις περισσότερες μέρες προσπαθώ να ξυπνάω γύρω στις 6 το πρωί, στριμώχνοντας μια ή δύο ώρες δουλειάς πριν ξυπνήσουν τα μικρά», είπε. «Το να είμαι γονέας ενώ δουλεύω, προχωράω μπροστά, αγκαλιάζω την ομορφιά και το χάος όλων αυτών».

Και συνέχισε: «Το σπίτι μας είναι ζωντανό με ξαδέρφια και φίλους, αυθόρμητα talent shows και τον θόρυβο του ντόμινο. Προσπαθώ να επικεντρωθώ στην υγεία μου, παίρνοντας τα συμπληρώματα διατροφής μου και τρώγοντας πολύ υγιεινά. Έχω κόψει το κρέας, εκτός από τη γαλοπούλα, αυτό το καλοκαίρι. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να γυμναστώ, αλλά δεν μπορώ να το κάνω σήμερα. Ίσως αύριο».

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία σήμερα – Οι αλλαγές της νέας χρονιάς

Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει

Η κακοκαιρία Atena συνεχίζει και σήμερα με καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους - Το νέο δελτίο της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης