Γουίλ Φέρελ: Είπε ότι το να ντυθεί γυναίκα για να κάνει τον κόσμο να γελάσει είναι κάτι που δεν θα έκανε τώρα

Γουίλ Φέρελ: Είπε ότι το να ντυθεί γυναίκα για να κάνει τον κόσμο να γελάσει είναι κάτι που δεν θα έκανε τώρα

Ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε σκετς του Saturday Night Live υποδυόμενος την τότε Υπουργό Δικαιοσύνης, Τζάνετ Ρίνο

ferell
Ο Γουίλ Φέρελ ομολόγησε ότι το να ντύνεται με γυναικεία ρούχα για να προκαλέσει γέλια, είναι κάτι που πλέον δεν τον ενδιαφέρει να κάνει.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast «The Interview» των New York Times μαζί με τον παλιό του φίλο και πρώην επικεφαλής σεναριογράφο του «Saturday Night Live» τη Xάρπερ Στιλ, ο Φέρελ μίλησε για το διάσημο σκετς «Janet Reno's Fantasies» από την 23η σεζόν του κωμικού σόου.
Στο χιουμοριστικό σκετς ο 57χρονος ηθοποιός εμφανιζόταν μεταμφιεσμένος στον ρόλο της ομώνυμης Υπουργού Δικαιοσύνης προκειμένου να κάνει το κοινό να γελάσει.

Κλείσιμο
«Αυτό είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να κάνω τώρα», δήλωσε ο Φέρελ όταν οι Times σημείωσαν ότι ο χαρακτήρας «χτυπάει μια λάθος νότα τώρα».

«Αυτό με στενοχωρεί κάπως», πρόσθεσε η Στιλ. «Καταλαβαίνω ότι το γέλιο είναι ένα γέλιο για τους drag. Του τύπου: "Έι, κοιτάξτε αυτόν τον τύπο με φόρεμα, και αυτό είναι αστείο". Δεν είναι καθόλου αστείο. Είναι απολύτως ένας τρόπος με τον οποίο θα έπρεπε να μπορούμε να ζούμε στον κόσμο. Ωστόσο, με τους καλλιτέχνες και τους ηθοποιούς, μου αρέσει η αίσθηση του παιχνιδιού».

To σκετς «Janet Reno's Fantasies»
Janet Reno's Fantasies - SNL

«Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα για μένα», συνέχισε η Στιλ. «Αρέσει ή όχι το "Birdcage" στους ομοφυλόφιλους ανθρώπους; Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, τουλάχιστον απ' όσο ξέρουμε, δεν ήταν γκέι, κι όμως πέρασε περίπου τη μισή κωμική του καριέρα κάνοντας έναν σβέλτο γκέι στην κάμερα. Πιστεύει ο κόσμος ότι αυτό είναι αστείο, ή είναι απλά οδυνηρό; Έχω ακούσει από γκέι άντρες ότι ήταν αστείο, και έχω ακούσει από γκέι άντρες ότι ήταν οδυνηρό. Έχω μωβ μαλλί, είμαι woke, αλλά αναρωτιέμαι αν μερικές φορές αφαιρούμε τη χαρά του παιχνιδιού όταν αφαιρούμε μέρος της γκάμας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ερμηνευτές, ειδικά οι κωμικοί ερμηνευτές».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρφερ στην Κω εντόπισε σορό άνδρα λίγα μέτρα από παραλία - «Ήταν σοκαριστικό»

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»


Μητσοτάκης σε μαθητές στη Γλυφάδα: Να κάνουμε μια συμφωνία, όταν είμαστε στο σχολείο το κινητό είναι στην τσάντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης