Bad Bunny: Θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια της ταινίας Happy Gilmore

Bad Bunny: Θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια της ταινίας Happy Gilmore

Μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ 

badbunny7
Ο Bad Bunny ετοιμάζεται να μπει στο καστ του σίκουελ της κινηματογραφικής κωμωδίας «Happy Gilmore» του Άνταμ Σάντλερ, σύμφωνα με το THR. Λεπτομέρειες για την ταινία, όπως η πλοκή και ο ρόλος του Bad Bunny, κρατούνται επί του παρόντος απόρρητες.

Το Netflix επιβεβαίωσε τον Μάιο ότι ένα σίκουελ της εμβληματικής κωμωδίας του 1996 είχε λάβει «πράσινο φως», με τον Άνταμ Σάντλερ να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ράπερ εμφανίστηκε στο παρελθόν με τον Μπραντ Πιτ στην ταινία «Bullet Train» του 2022. Την επόμενη χρονιά, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Cassandro» για τη ζωή του Cassandro the Exotico, του πρώτου ανοιχτά γκέι αθλητή της επαγγελματικής πάλης στο Μεξικό, lucha libre.

Ο Bad Bunny έδειξε επίσης το κωμικό του ταλέντο, όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Saturday Night Live τον περασμένο Οκτώβριο.





Ειδήσεις σήμερα:

Ανατροπή με το μεταναστευτικό μετά τις αποφάσεις της Γερμανίας- Ενόχληση από Μητσοτάκη, προς... κατάργηση η Σένγκεν

«Παρέσυρα τρία άτομα» - Στη μητέρα του τηλεφώνησε πρώτα ο μεθυσμένος οδηγός που τραυμάτισε γονείς και παιδί στη Θεσσαλονίκη

Καβγάς Μωραΐτη-Πολάκη: Είστε πάνω από τα 300μ. και δεν ακούτε; - Είμαι στα 1000μ. που έχει καθαρό αέρα και θα κατέβω για ντιμπέιτ με τον Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης