Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι: Το παθιασμένο φιλί τους στη σκηνή των MTV VMAS

Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι: Το παθιασμένο φιλί τους στη σκηνή των MTV VMAS

Η τραγουδίστρια τιμήθηκε με το Video Vanguard Award

PERRY-BLOOM
Η Κέιτι Πέρι τιμήθηκε με το φετινό Video Vanguard Award στα MTV Video Music Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου.

Όταν ήρθε η ώρα να παραλάβει το βραβείο, είχε έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο που την παρουσίασε στο κοινό.
«Την ερωτευτήκατε ως Κέιτι Πέρι. Εγώ την ερωτεύομαι ως Κάθριν Χάντσον», ξεκίνησε την ομιλία του ο μακροχρόνιος σύντροφος της τραγουδίστριας, Ορλάντο Μπλουμ.

«Την ξέρετε ως μια παγκόσμια σούπερ σταρ που φέρνει αγάπη, φως και τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ της σε κάθε τραγούδι που γράφει και σε κάθε μουσικό βίντεο που δημιουργεί», συνέχισε. «Εγώ τη γνωρίζω ως μητέρα, ως σύντροφο, που φέρνει την ίδια αγάπη και χαρά στην οικογένειά μας».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο

Μετά τη γλυκιά εισαγωγή του Μπλουμ, η Πέρι ερμήνευσε ένα medley από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στο τέλος της ερμηνείας, ο σύντροφος και πατέρας της κόρης τους, Ντέιζι Ντόουβ, της έδωσε ένα φιλί και το τρόπαιό της.

Η ευχαριστήρια ομιλία της Κέιτι Πέρι

Στον λόγο της, η 39χρονη ποπ-σταρ αντιπαρατέθηκε με τους επικριτές της, έθιξε τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της και υποστήριξε με θέρμη τους νέους μουσικούς καλλιτέχνες που υπερασπίζονται τη θέση και την ακεραιότητά τους και γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για τους ίδιους.

«Είμαι ενθουσιασμένη όταν κοιτάζω τη μουσική σήμερα και βλέπω όλους τους καταπληκτικούς νέους καλλιτέχνες που λειτουργούν με αυτοπεποίθηση, ενεργητικότητα, ευαισθησία και αυθεντικότητα», είπε αρχικά.
Katy Perry Accepts the Video Vanguard Award | 2024 VMAs

Έπειτα, πρόσθεσε: «Έχω ακούσει πολλά για το κάνε αυτό, μην λες εκείνο, φόρεσε λιγότερα, φόρεσε περισσότερα τώρα, ει. Μην κόβεις τα μαλλιά σου. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους στέκομαι εδώ αυτή τη στιγμή είναι επειδή έμαθα πώς να μπλοκάρω όλο τον θόρυβο, τον οποίο κάθε καλλιτέχνης σε αυτή τη βιομηχανία πρέπει να πολεμάει συνεχώς, ειδικά οι γυναίκες. Θέλω απλώς να πω με όλη μου την καρδιά, κάντε ό, τι χρειάζεται για να μείνετε αληθινοί στον εαυτό σας και στην τέχνη σας. Απενεργοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφυλάξτε την ψυχική σας υγεία. Κάντε μια παύση. Αγγίξτε το γρασίδι. Και κάντε αυτό για το οποίο γεννηθήκατε, όπως ακριβώς γεννήθηκα εγώ για να κάνω αυτό». 

Η ίδια η ομιλία ξεκίνησε με την Πέρι να ρωτάει το κοινό αν μπορούν να πιστέψουν ότι έκανε το performance της «την πρώτη μέρα της περιόδου μου». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κληρονομιά της από τότε που έκανε το ντεμπούτο της με το «One of the Boys» του 2008 και ότι «υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να ευθυγραμμιστούν για να έχεις μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα ως καλλιτέχνης».

Αφού ευχαρίστησε την ομάδα της, την οικογένειά της, τους θαυμαστές της, Katy Cats, και την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, ευχαρίστησε τον Μπλουμ για το «πλύσιμο των πιάτων» - μια νύξη σε μια viral ατάκα από πρόσφατη συνέντευξή της όπου είπε ότι θα ανταμείψει έναν άνδρα με στοματικό σεξ για την εκτέλεση της καθημερινής δουλειάς - καθώς και την κόρη της Ντέιζι.



Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης