Χέιλι Μπίμπερ: H πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση του μωρού της - Πήγε για δείπνο με την Κάιλι Τζένερ

Οι δύο καλές φίλες φωτογραφήθηκαν στο Λος Άντζελες

Η νέα μητέρα Χέιλι Μπίμπερ εθεάθη αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, πριν από δύο εβδομάδες.

Το 27χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε να καταφτάνει σε ένα εστιατόριο στο Μπελ-Ερ, φορώντας ένα σκούρο σορτσάκι και ένα καφέ σακάκι με σκούρο, δερμάτινο γιακά. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε έναν σφιχτό κότσο. Μαζί της ήταν η στενή της φίλη, Κάιλι Τζένερ, η οποία επέλεξε ένα casual look, με ένα μαύρο crop-top, ένα μαύρο τζιν και πέδιλα.




Η Χέιλι και ο Τζάστιν Μπίμπερ καλωσόρισαν το πρώτο παιδί τους στις 22 Αυγούστου. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο μουσικός με ανάρτησή του στο Instagram.



Τον τοκετό του Τζακ πραγματοποίησε η Δρ Ταΐς Αλιαμπάντι, η ίδια γυναικολόγος που χρησιμοποίησαν η Κάιλι και η αδελφή της, Κλόι Καρντάσιαν, για τη γέννηση των παιδιών τους, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που είχε εξασφαλίσει το TMZ.

Το μωρό των Μπίμπερ γεννήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες, όπου γεννήθηκε και η κόρη της Κάιλι, Στόρμι Γουέμπστερ, το 2018.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr