Λότι Μος: Νοσηλεύτηκε μετά από επιληπτική κρίση

Θα προτιμούσα να πεθάνω οποιαδήποτε μέρα παρά να το ξαναπάρω, δήλωσε το 26χρονο μοντέλο, που είχε πάρει φάρμακο με στόχο την απώλεια βάρους σε υπερβολική ποσότητα

Η αδελφή της Κέιτ Μος, Λότι, αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και έπαθε κρίση μετά από υπερβολική δόση φαρμάκου για απώλεια βάρους.

«Ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, οπότε αυτό είναι μια προειδοποίηση προς όλους: Σας παρακαλώ, αν σκέφτεστε να το πάρετε, μην το πάρετε. Δεν αξίζει τον κόπο», δήλωσε το 26χρονο μοντέλο στο επεισόδιο της Πέμπτης του podcast της, «Dream On».

Η Λότι εξήγησε ότι δοκίμασε αντιδιαβητικό φάρμακο, το οποίο έχει γίνει δημοφιλές στο Χόλιγουντ για την απώλεια βάρους, για δύο εβδομάδες αφότου της το έδωσε ένας φίλος. Ωστόσο, αργότερα έμαθε ότι έκανε ενέσεις σχεδόν διπλάσιες από τη συνιστώμενη δόση για άτομο του βάρους της.
Η λανθασμένη  δοσολογία προκάλεσε προβλήματα. Η Λότι «αρρώστησε τόσο πολύ μια μέρα» που «δεν μπορούσε να κατεβάσει νερό ή φαγητό», οπότε η φίλη της την πήγε στα επείγοντα περιστατικά.

«Μόλις έφτασα στο δωμάτιο όπου με είδε η νοσοκόμα, έπαθα κυριολεκτικά κρίση από το πόσο αφυδατωμένη ήμουν, το οποίο ειλικρινά ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου», εξομολογήθηκε.

Η Λότι θυμήθηκε ότι ένιωσε το πρόσωπό της να «σφίγγεται» και «όλο της το σώμα να [είναι] σφιγμένο».

«Τα χέρια σου σφίγγονται και δεν μπορείς να τα κουνήσεις και νιώθεις ότι θα σπάσεις το χέρι σου. Ήταν ειλικρινά φρικτό», είπε.

Το μοντέλο, το οποίο παλεύει με τον εθισμό στις ουσίες το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, παραδέχτηκε ότι ευχήθηκε να είχε μάθει τα «μικρά πράγματα» σχετικά με το φάρμακο πριν το κάνει ένεση, επειδή κατέληξε να είναι «η χειρότερη απόφαση» που πήρε ποτέ.

«Θα προτιμούσα να πεθάνω οποιαδήποτε μέρα παρά να το ξαναπάρω. Με έκανε να νιώθω τόση ναυτία», είπε στους ακροατές.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr