Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Θέλει να επιστρέψει ως Obi-Wan Kenobi

Ο ηθοποιός έχει υποδυθεί τον διάσημο χαρακτήρα του Star Wars τόσο στις ταινίες, όσο και σε σειρά της Disney+

Ένας από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες του Star Wars όλων των εποχών μπορεί να επανεμφανιστεί.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στο Variety, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, που υποδύθηκε τον ρόλο του Obi-Wan Kenobi στα prequels του Star Wars και πιο πρόσφατα στην ομώνυμη σειρά της Disney+, έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με μια πιθανή επιστροφή του χαρακτήρα του.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την έμπνευση πίσω από τον Obi-Wan και αν θα τον υποδυόταν ξανά, ο ΜακΓκρέγκορ είχε να πει τα εξής:
«Μου άρεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το γεγονός ότι γνώρισα το έργο του Άλεκ Γκίνες, επειδή τον υποδυόμουν ως νεαρό. Ακόμα και τώρα με τη σειρά, αυτή είναι η προσωπική μου πρόκληση, αν μια λήψη μοιάζει λίγο με εκείνον, είμαι ευτυχής. Πραγματικά ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε άλλη μια φορά. Μεταξύ του σημείου που τελειώσαμε στις σειρές και της εμφάνισης του Άλεκ Γκίνες στην οθόνη με τον Λουκ Σκάιογουοκερ, νομίζω ότι υπάρχουν μερικές ακόμα ιστορίες για να πούμε».

Ο Χέιντεν Κρίστενσεν, ο οποίος ήταν επίσης παρών στη συνέντευξη, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του όταν ο ΜακΓκρέγκορ μίλησε για την επιστροφή του ως Obi-Wan Kenobi.

«Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνω περισσότερα με τον Γιούαν, τότε αυτό δεν έχει σημασία, αλλά ελπίζω πραγματικά να συνεχίσει με τον χαρακτήρα..... Απλά ως θαυμαστής, είναι τόσο συναρπαστικό να τον βλέπω να υποδύεται τον Obi-Wan - είναι τόσο καλός σε αυτό», σημείωσε.

Η σειρά της Disney+ διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του «Revenge of the Sith» και περίπου εννέα χρόνια πριν από το «A New Hope». Δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για μια δεύτερη σεζόν της σειράς «Obi-Wan Kenobi».


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr