Κέιτ Γουίνσλετ: Λέει πως την ενοχλεί να την αποκαλούν «γενναία» επειδή εμφανίζεται γυμνή ή άβαφη σε ταινίες

Κέιτ Γουίνσλετ: Λέει πως την ενοχλεί να την αποκαλούν «γενναία» επειδή εμφανίζεται γυμνή ή άβαφη σε ταινίες

Γενναίος είναι αυτός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, γενναία είναι η νοσοκόμα που βρέθηκε στον Covid-19, όχι εγώ, είπε

keit-gouinslet
Η Κέιτ Γουίνσλετ τόνισε πως την ενοχλεί να την αποκαλούν «γενναία», επειδή τολμά να εμφανιστεί άβαφη και γυμνή στη μεγάλη οθόνη.

Η Χολιγουντιανή σταρ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα σχόλια που έχει δεχτεί για το γεγονός ότι προτιμά να παραμένει φυσική και να αγκαλιάζει τις ατέλειές της ακόμα και στις ταινίες της.

Και στη νέα της ταινία, με τίτλο «Lee», η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί σε πολλές σκηνές χωρίς τα ρούχα της ή και χωρίς μακιγιάζ.

Αν και οι θαυμαστές της την αποκαλούν «γενναία», καθώς δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της, η ίδια δεν αποδέχεται αυτόν τον όρο.

Κλείσιμο
Μιλώντας στο podcast «How To Fail» είπε: «Είμαι περήφανη για τις ρυτίδες μου, γιατί σημαίνει ότι η ζωή μου είναι χαραγμένη στο πρόσωπό μου κι αυτό είναι που έχει σημασία. Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να τις καλύψω».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νιώθω πιο άνετα με τον εαυτό μου, κάθε χρόνο που περνάει. Μου δίνει τη δυνατότητα να αφήσω τις απόψεις των άλλων να εξαφανιστούν».

Επίσης, τόνισε πόσο εκνευριστικό είναι για εκείνη να την χαρακτηρίζουν «γενναία». «Είναι πολύ εκνευριστικό. Γενναίος είναι αυτός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Γενναία είναι η νοσοκόμα που βρέθηκε στον Covid-19. Αυτό είναι γενναίο. Όχι το να εμφανίζεσαι τόπλες ή να μη φοράς μακιγιάζ ή να μην έχεις κάνει μπότοξ. Αυτό είναι το λογικό, ώστε να μπορείς να κουνήσεις εύκολα το πρόσωπό σου και να το μεταμορφώσεις σε διαφορετικούς χαρακτήρες. Αυτό δεν είναι γενναίο. Είναι το να είσαι απλώς ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Είναι η δουλειά μου», σημείωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Η χρήση αυτής της λέξης "γενναίος"... Νομίζω ότι το λένε απλά γιατί δεν έχουν βρει ακόμα μια καλύτερη λέξη».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Γκλέτσο, υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται και ο Παπανώτας

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στην Ελβετία - Η Κριστίνα ήθελε να εγκαταλείψει τον άνδρα της αλλά δεν πρόλαβε πριν τη δολοφονήσει


Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης