Φλόρενς Πιου: Έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική για πρώτη φορά - Μισώ το πόση από τη ζωή μου έχω χάσει, δήλωσε

Φλόρενς Πιου: Έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική για πρώτη φορά - Μισώ το πόση από τη ζωή μου έχω χάσει, δήλωσε

Η 28χρονη ηθοποιός αποφάσισε να αξιοποιήσει αυτό το καλοκαίρι για να ξεκουραστεί

pugh
Η Φλόρενς Πιου δήλωσε σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue ότι το περασμένο καλοκαίρι έκανε κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ στην καριέρα της: ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός δούλευε με ιλιγγιώδη ταχύτητα εδώ και αρκετά χρόνια, παίζοντας σε ταινίες όπως το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν, το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, το «Thunderbolts» της Marvel και στο επερχόμενο ρομαντικό δράμα της A24 «We Live in Time». Για την Πιου ήταν καιρός να κάνει μια παύση και να γεμίσει τις μπαταρίες της. 

«[Είναι] η πρώτη φορά στην καριέρα μου που πραγματικά ζήτησα να κάνω ένα καλοκαιρινό διάλειμμα», δήλωσε η Πιου. «Είμαι απόλυτη μανιακή με τη δουλειά, [αλλά] βλέπω ότι έχω εξαντληθεί. Ξαφνικά ξύπνησα πέρυσι και είπα: "Μισώ το πόσο πολύ από τη ζωή μου έχω χάσει". Ναι, θέλω να έχω την καριέρα μου για πάντα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν φτάνω τον εαυτό μου στα άκρα».
Κλείσιμο
Η 28χρονη μετά από την καλοκαιρινή ανάπαυλα έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα. Πρόσφατα παρευρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την παγκόσμια πρεμιέρα του «We Live in Time» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Άντριου Γκάρφιλντ.

Η ρομαντική ταινία, σε σκηνοθεσία του Τζον Κρόλουι («Brooklyn»), κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου από την A24. Η Πιου υποδύεται μια σεφ που ερωτεύεται τον άντρα (Γκάρφιλντ) που χτυπάει κατά λάθος με το αυτοκίνητό της. Η ταινία παρακολουθεί την ερωτική τους ιστορία με μη χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από τη διάγνωση του καρκίνου που πλήττει τον χαρακτήρα της Πιου. Ο ρόλος απαιτούσε από την ίδια να ξυρίσει το κεφάλι της.

«Για κάθε ηθοποιό που αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο, είναι απολύτως σημαντικό να δούμε το κεφάλι της και να τη δούμε να το ξυρίζει - ήταν πάντα μια εύκολη υπόθεση», δήλωσε η Βρετανίδα ηθοποιός. «Έχεις την τιμή να κάνεις κάτι στον εαυτό σου που υπηρετεί απόλυτα τον χαρακτήρα».

«Σε πολλές θρησκείες, τα μαλλιά είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στο σώμα - εκεί αποθηκεύεις τις αναμνήσεις σου, τα όνειρά σου και την ιστορία σου», τόνισε. «[Το ξύρισμα] ήταν πραγματικά παράξενο. Το κεφάλι μου ήταν τόσο ευαίσθητο και τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπαθούσαν να το αγγίξουν και ήταν τόσο ζωντανό. Το σώμα μου έπαθε ένα μικρό τραύμα από αυτό. Κρύωνα όλη την ώρα».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Belh@rra: Καθελκύστηκε ο «Νέαρχος» - Τέταρτη φρεγάτα ανακοίνωσε ο Δένδιας, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν: «Ποια είναι η δουλειά σου;» - «Είμαι το αφεντικό στη Μίλαν» - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Έφηβη εκτελεί τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης