Diddy: Αστειευόταν σε παλιότερη συνέντευξη ότι κρατάει τις γυναίκες κλειδωμένες στα πάρτι του

Diddy: Αστειευόταν σε παλιότερη συνέντευξη ότι κρατάει τις γυναίκες κλειδωμένες στα πάρτι του

Ένα βίντεο από το 2002 ήρθε στο προσκήνιο εν μέσω της σύλληψης του ράπερ για τις κατηγορίες του εκβιασμού και της σωματεμπορίας

diddy
Ένα βίντεο από μια συνέντευξη του Sean «Diddy» Combs του 2002 ήρθε στην επιφάνεια εν μέσω της σύλληψής του για τις κατηγορίες του εκβιασμού και της σωματεμπορίας.

Σε αυτό ο ράπερ, αστειεύτηκε ότι κατά τη διάρκεια των πάρτι του κλειδώνει τις πόρτες για να κρατήσει τις γυναίκες εκεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κόναν Ο' Μπράιεν ζήτησε από τον ράπερ να αποκαλύψει τα μυστικά για ένα επιτυχημένο πάρτι, καθώς ο Diddy διοργάνωνε επί δεκαετίες τα περιβόητα πάρτι του.  

«Γυναίκες, όμορφες γυναίκες, φυσικά», είπε ο Combs στον παρουσιαστή του talk show. «Όμορφοι άντρες για τις γυναίκες, φυσικά».
Κλείσιμο
Όταν ο Ο' Μπράιεν πρότεινε να μην υπάρχουν άλλοι άνδρες στο πάρτι, ο Combs απάντησε: «Υπάρχουν αρκετές γυναίκες για όλους. Πρέπει να δίνεις και στις κυρίες αυτό που χρειάζονται. Πρέπει να φροντίζεις τις γυναίκες σου. Δεν μπορείς να πιέσεις την κατάσταση».

Ο ράπερ συνέχισε λέγοντας ότι χρειάζεσαι «αλκοολούχα» ποτά και νερό γιατί «πολλές κυρίες πίνουν νερό στα πάρτι, οπότε αν δεν έχεις αυτό που χρειάζονται, θα φύγουν. Πρέπει να τις κρατήσεις εκεί, χρειάζεσαι κλειδαριές στις πόρτες».

Ο Combs γέλασε και σχολίασε: «Είναι λίγο πονηρό».

Επίσης, είπε στον Ο' Μπράιεν ότι πρέπει ο χώρος να είναι ζεστός και να κρατάει κλειστό το κλιματιστικό, ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν «άνετα και χαλαρά».
Η συνέντευξη ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά τη σύλληψη του Combs τη Δευτέρα για συνωμοσία εκβιασμού, σωματεμπορία, απάτη ή εξαναγκασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν στο κατηγορητήριο ότι ο ράπερ «κακοποιούσε, απειλούσε και εξαναγκάζει γυναίκες και άλλους γύρω του για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να αποκρύψει τη συμπεριφορά του» για δεκαετίες, «δημιουργώντας μια εγκληματική επιχείρηση της οποίας τα μέλη και οι συνεργάτες εμπλέκονται σε... σωματεμπορία, καταναγκαστική εργασία, απαγωγές, εμπρησμούς, δωροδοκία και παρακώλυση της δικαιοσύνης».

Ο Κομπς - που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 15 ετών - δήλωσε αθώος στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν την Τρίτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η θεά Σοφία Λόρεν 90άρισε και παραμένει αιώνιο ερωτικό σύμβολο - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η Υδρα και η παγκόσμια αναγνώριση


Με ομιλία στον ΟΗΕ ξεκινά η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη - Η ατζέντα και οι επαφές του πρωθυπουργού


Ο Ράφα Ναδάλ κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ της Χεορχίνα Ροντρίγκες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης