Τζάστιν Μπίμπερ: Οι θαυμαστές του ανησυχούν για την υγεία του μετά την τελευταία του εμφάνιση

Ο 30χρονος εμφανίστηκε πολύ αδυνατισμένος μετά την κριτική που δέχεται για τη σχέση του με τον ράπερ Diddy

Ο Τζάστιν Μπίμπερ προκάλεσε τις προάλλες ανησυχία για την υγεία του, καθώς έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη σύλληψη του Diddy για κατηγορίες σωματεμπορίας.

Η άλλοτε στενή σχέση του Μπίμπερ με τον ράπερ δέχεται έντονη κριτική μετά το σκάνδαλο, καθώς κάποια βίντεο που δείχνουν τον 15χρονο Μπίμπερ να περνάει πολύ χρόνο με τον Diddy, ξαναήρθαν στην επιφάνεια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως υπήρξε θύμα του ράπερ.


Ο 30χρονος τραγουδιστής που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Χέιλι, δεν έχει σχολιάσει δημόσια το σκάνδαλο, αλλά η τελευταία του εμφάνιση, στην οποία ήταν αρκετά αδυνατισμένος προκάλεσε ανησυχία τους θαυμαστές του. Φορώντας ένα καπέλο, μαύρα γυαλιά, γκρι φούτερ και φαρδύ τζιν, ο Μπίμπερ εθεάθη σε δείπνο στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του.


Τέσσερις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου τους, οι φαν του Μπίμπερ έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 30χρονο, όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση.

Στο Twitter, ένας χρήστης έγραψε: «Φαίνεται σαν να περνάει δύσκολες στιγμές. Δεν δείχνει χαρούμενος. Προσεύχομαι για αυτόν». Άλλος σχολίασε: «Δεν φαίνεται καλά και αυτό με στεναχωρεί», ενώ κάποιοι σημείωσαν ότι ίσως η πατρότητα ή τα προβλήματα με τον Diddy τον επηρεάζουν.

Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Ο Μητσοτάκης στη συνάντηση της Νέας Υόρκης για την Ουκρανία με Μπάιντεν, φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι, Στάρμερ

Ο Φάμελλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - «Οφείλουμε να περάσουμε από το εγώ στο εμείς»


Σταθερή η Μαρινέλλα λένε οι γιατροί και περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr