Μπεν Άφλεκ: Μετακομίζει σε νέα έπαυλη μετά το διαζύγιο από την Τζένιφερ Λόπεζ

Το καινούριο σπίτι του ηθοποιού κοστίζει 20 εκατομμύρια δολάρια

Ο Μπεν Άφλεκ προχωρά σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του μετά τον χωρισμό από τη Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς μόλις μετακόμισε στη νέα του έπαυλη αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ηθοποιός απέκτησε το νέο του σπίτι λίγους μήνες μετά το διαζύγιό τους στις αρχές του 2024. Η Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές» ως αιτία του χωρισμού. Παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις για το διαζύγιο, η απόφασή της ήταν ξεκάθαρη.

Πηγές αναφέρουν ότι η Τζένιφερ αντιμετώπιζε δυσκολίες με τη διάθεση και τα συναισθήματα του Άφλεκ. Όπως αποκαλύπτει ένας από τους φίλους της στο περιοδικό PEOPLE: «Η Τζένιφερ αφιέρωνε πολύ χρόνο για να διασφαλίσει ότι ο Μπεν ήταν ευτυχισμένος και είχε ό,τι χρειαζόταν. Τον φρόντιζε σχεδόν σαν παιδί». Οι φίλοι της την προέτρεπαν συχνά να μην αναλαμβάνει την ευθύνη για τα συναισθήματά του, καθώς ο Άφλεκ συχνά ήταν κυκλοθυμικός και σκοτεινός, ενώ η Τζένιφερ βλέπει τη ζωή με μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη.

Παρά τα όποια εμπόδια, ο Άφλεκ μετακόμισε στο νέο του σπίτι. Πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν φορτηγά στο ενοικιαζόμενο σπίτι του ηθοποιού, με μεταφορείς να μεταφέρουν κουτιά, χαλιά και καθρέφτες.

Ενώ το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να προχωρήσει σε ξεχωριστές ζωές μετά την αποτυχία της σχέσης τους, συνεχίζουν να μοιράζονται κάποιους επαγγελματικούς χώρους, όπως τα γραφεία τους στο Λος Άντζελες.


Ειδήσεις σήμερα:

Έρικ Άνταμς: Οι περίεργες σχέσεις του δημάρχου της Νέας Υόρκης με την Τουρκία - Δωρεές, ταξίδια και αεροπορικά εισιτήρια

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της κόρης της και της εγγονής της που ήταν στις πρώτες θέσεις στο Ηρώδειο

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά: «Άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr