Η Ρέμπελ Γουίλσον παντρεύτηκε τη σύντροφό της Ραμόνα Αγκρούμα σε μία ρομαντική τελετή στη Σαρδηνία

Η Ρέμπελ Γουίλσον παντρεύτηκε τη σύντροφό της Ραμόνα Αγκρούμα σε μία ρομαντική τελετή στη Σαρδηνία

Η ηθοποιός ήθελε να επισπεύσει τον γάμο της καθώς όπως αναφέρουν πηγές «είναι πολύ ερωτευμένη και δεν επιθυμούσε να περιμένει άλλο»

rebel_wilson_543534
Η Ρέμπελ Γουίλσον παντρεύτηκε τη σύντροφό της, Ραμόνα Αγκρούμα σε μια ρομαντική τελετή στη Σαρδηνία, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η 44χρονη κωμικός και η 40χρονη σύντροφός της, αντάλλαξαν όρκους το Σάββατο, έχοντας δίπλα τους τα πιο κοντινά τους πρόσωπα στο νησί της Μεσογείου.


Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το ζευγάρι αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί το 2025 σε μια παραθαλάσσια τελετή, αλλά η Γουίλσον αποφάσισε να προχωρήσουν νωρίτερα, λόγω της μεγάλης αγάπης που νιώθει για τη Ραμόνα.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2021 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ έχουν ήδη μία κόρη, την Royce Lillian, η οποία θα κλείσει τα δύο της χρόνια τον Νοέμβριο.
54353454
Η Ρέμπελ και η Ραμόνα ανακοίνωσαν τη σχέση τους στα social media το 2022, λίγο πριν τις πρώτες διακοπές τους μαζί στο Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας. Η ειδυλλιακή τοποθεσία αποτέλεσε τελικά το ιδανικό σκηνικό για τον γάμο τους.

Όπως αναφέρουν πηγές, η ηθοποιός ήταν ενθουσιασμένη για τον γάμο της και δήλωσε πως είναι «απόλυτα ευτυχισμένη» που παντρεύεται την αγαπημένη της. Η τελετή ήταν λιτή, κομψή και απόλυτα ρομαντική, με παρόντες μόνο τους πιο κοντινούς φίλους και μέλη της οικογένειας. Ένας από τους καλεσμένους αποκάλυψε ότι η ηθοποιός ανυπομονούσε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη.

fdfdfdfdsfdf645

Η Ρέμπελ Γουίλσον είχε μιλήσει ανοιχτά για τα σχέδια του γάμου της νωρίτερα φέτος, αναφέροντας ότι ήθελε μια ρομαντική τελετή δίπλα στη θάλασσα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση: Η ακέφαλη Χεζμπολάχ σέρνει σε ολοκληρωτικό πόλεμο το Ιράν

Τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Δημήτριο - Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τα τιμολόγια Οκτωβρίου - Σταθερές ή και μειωμένες οι τιμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης