Σον Μέντες για Καμίλα Καμπέγιο: Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, σεβόμαστε απόλυτα ο ένας τον άλλον

Σον Μέντες για Καμίλα Καμπέγιο: Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, σεβόμαστε απόλυτα ο ένας τον άλλον

Ο 26χρονος τραγουδιστής και η ποπ σταρ έβγαιναν από το 2019 έως το 2021

mendes-cabello_32
Ο Σον Μέντες μίλησε για την κατάσταση της σχέσης του με την πρώην σύντροφό του, Καμίλα Καμπέγιο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «Jay Shetty Podcast», ο 26χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η προσοχή των μέσων ενημέρωσης δυσκόλεψε το ειδύλλιό τους και αποκάλυψε ότι έχουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον μετά τον χωρισμό τους.

«Η αγάπη είναι πολλά, αλλά η συντροφικότητα είναι κάτι περισσότερο από αγάπη και νομίζω ότι έχει να κάνει πολύ με το πώς υποστηρίζει ο ένας τον άλλον στην καθημερινή ζωή και με το να είσαι πραγματικά ειλικρινής για το ποιος είσαι», εξήγησε. «Και το να βεβαιωθείς ότι κάποιος με τον οποίο είσαι μαζί το υποστηρίζει αυτό και δεν χρειάζεται να αλλάξει εντελώς τον εαυτό του για να το υποστηρίξει και το αντίστροφο».
Κλείσιμο
Και ενώ η δημοσιότητα της σχέσης τους ήταν «βάρβαρη», ο μουσικός καλλιτέχνης είναι ευγνώμων που δεν χάλασε τη φιλία που ανέπτυξαν με την Καμπέγιο.

«Ειλικρινά, νομίζω ότι η Καμίλα και εγώ κάναμε απλά την καλύτερη δουλειά στο να διατηρήσουμε την ιδιωτική μας μικρή φωτιά αγάπης ο ένας για τον άλλον», αποκάλυψε. «Γιατί όσο δυνατός και αν είσαι ψυχικά όταν υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που το σχολιάζουν, είναι τόσο δύσκολο να μην επηρεαστείς από αυτό και να μην παρασυρθείς ή να εμπνευστείς από αυτό».

Ωστόσο, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ο Μέντες χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αποσύρθηκε για να αποφύγει τα σχόλια για την προσωπική του ζωή.
24683334

«Είναι ειλικρινά πολύ επιζήμιο για την ίδια την πραγματική σχέση και για αυτό έχω γίνει αρκετά αυστηρός σε αυτό το κομμάτι», είπε πριν προσθέσει: «Δεν είμαστε σε ταινία. Δεν είναι ταινία... Είναι η πραγματική ζωή. Αυτή είναι πραγματική αγάπη και η αγάπη είναι μπερδεμένη και δύσκολη και περνάει από βουτιές, περνάει από παύσεις, περνάει από διαλείμματα».

Ωστόσο, ο Μέντες και η Καμπέγιο παραμένουν κοντά παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον σε σχέση.

«Θα είμαι ο πρώτος που θα της στείλω μήνυμα. Θα είναι η πρώτη που θα μου στείλει μήνυμα. Οπότε όσο είμαστε καλά, όλος ο θόρυβος είναι απλώς θόρυβος», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με τον αλληλοσεβασμό που έχουν: «Δεν νομίζω ότι κανείς μας θα ξεπερνούσε ποτέ τα όρια. Σεβόμαστε απόλυτα ο ένας τον άλλον».

Ο Μέντες κατέληξε: «Είμαι απλά τυχερός που είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δείχνει απίστευτη κατανόηση και έχει ευαισθησία και νοιάζεται».
24731959


Ο 26χρονος τραγουδιστής και η 27χρονη ποπ σταρ έβγαιναν από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2021. Τον Απρίλιο του 2023, το πρώην ζευγάρι φωτογραφήθηκε να ανταλλάσσει φιλιά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Coachella. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, η σχέση τους έληξε για δεύτερη φορά.

Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης