Πάμελα Άντερσον: Παραδέχτηκε ότι κατέβαλε προσπάθεια για να παραμείνει ελεύθερη αυτά τα χρόνια

Πάμελα Άντερσον: Παραδέχτηκε ότι κατέβαλε προσπάθεια για να παραμείνει ελεύθερη αυτά τα χρόνια

Η 57χρονη ηθοποιός έχει παντρευτεί έξι φορές 

anderson
Η Πάμελα Άντερσον μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια έχει χρειαστεί να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μείνει εκτός σχέσης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο «Glamour», η 57χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το έβρισκε «δύσκολο» να παραμείνει ελεύθερη μετά από έξι αποτυχημένους γάμους με πέντε άνδρες.
Η Πάμελα ήταν παντρεμένη με τον ροκ σταρ Τόμι Λι, τον ράπερ Kid Rock, δύο φορές με τον παίκτη πόκερ Ρικ Σάλομον, τον συμπαραγωγό του «Batman» Τζον Πίτερς και πιο πρόσφατα με τον πρώην σωματοφύλακα Νταν Χέιχερστ.

Κλείσιμο
Η σταρ του «Baywatch» ήταν πολύ ειλικρινής σχετικά με την προσωπική της ζωή: «Τα τελευταία δύο χρόνια... ήταν μια προσπάθεια να μείνω μόνη μου και να καταλάβω τι αγαπώ, τι μου αρέσει, τι θέλω να κάνω».

Όταν ρωτήθηκε γιατί αναζητά «κακά αγόρια» η Άντερσον επέμεινε: «Δεν κυνήγησα κανένα κακό αγόρι. Τα κακά αγόρια κυνήγησαν εμένα!».

Η ηθοποιός, η οποία έχει έναν γιο 26 χρονών, τον Ντίλαν, και έναν γιο 27, τον Μπράντον, με τον Τόμι Λι, μοιράστηκε τη νέα οπτική που έχει για τη ζωή: «Είμαι σίγουρα πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα. Πριν από δέκα χρόνια, ένιωθα σαν αποτυχημένη. Νομίζω ότι ήταν μάλλον τα τελευταία 20 χρόνια, ίσως».
shutterstock_166145846__1_
Η Άντερσον και ο Λι

Παρά το γεγονός ότι εκείνη την εποχή έλεγε ότι ο γάμος με τον σωματοφύλακα Νταν Χέιχερστ ήταν «ακριβώς αυτό που έπρεπε να είναι», ο γάμος κράτησε μόλις 13 μήνες, ενώ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στα τέλη του 2022.
Η Πάμελα και ο Τόμι παντρεύτηκαν το 1995 στο Μεξικό, αφού είχαν γνωριστεί μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, απέκτησαν δύο παιδιά μαζί και χώρισαν το 1998, αφού εκείνη ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί κακοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λι εξέτισε έξι μήνες στη φυλακή για «κακούργημα συζυγικής κακοποίησης».

«Το διαζύγιο με τον Τόμι ήταν το πιο δύσκολο, το πιο χαμηλό, το πιο δύσκολο σημείο της ζωής μου», γράφει η Πάμελα στο βιβλίο της.

Στη συνέχεια, η Άντερσον παντρεύτηκε τον σταρ της country rock Kid Rock το 2006, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόνο έναν χρόνο. Το 2007 παντρεύτηκε τον Ρικ Σάλομον. Το ζευγάρι χώρισε το 2008 αλλά έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, καθώς ξανανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2014 και τράβηξαν οριστικά χωριστούς δρόμους τον επόμενο χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2020 φέρεται να παντρεύτηκε τον παραγωγό του Χόλιγουντ Τζον Πίτερς στο Μαλιμπού, αλλά χώρισαν μετά από μόλις 12 ημέρες. Η Άντερσον σόκαρε τους θαυμαστές της όταν χώρισε από τον τέταρτο σύζυγό της - τον σωματοφύλακά της - τον οποίο παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και πήρε διαζύγιο έναν χρόνο αργότερα.

Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης