Nosferatu: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ με πρωταγωνιστές τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ και τη Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων

Η κλασική ταινία τρόμου «Nosferatu» αποκτά μια ολοκαίνουργια εκδοχή τα φετινά Χριστούγεννα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες και σεναρίου του Ρόμπερτ Έγκερς.

Στον ομώνυμο ρόλο ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ για τον οποίο η Focus Features κρατά μυστική την εικόνα του ακόμη και στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της ταινίας πρόκειται για «ένα γοτθικό παραμύθι εμμονής μεταξύ μιας στοιχειωμένης νεαρής γυναίκας και του τρομακτικού βαμπίρ που είναι ερωτευμένος μαζί της, προκαλώντας ανείπωτη φρίκη στο πέρασμά του».

Συμπρωταγωνιστούν η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ στον ρόλο της νεαρής γυναίκας και ο Γουίλεμ Νταφόε ο οποίος υποδύεται τον καθηγητή Albin Eberhart Von Franz. Μαζί τους οι Νίκολας Χουλτ, Έμμα Κόριν, 'Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον, Σάιμον ΜακΜπάρνεϊ και Ραλφ 'Αινεσον.

Δείτε το τρέιλερ

Παράλληλα, ο σκηνοθέτης έχει αναλάβει και τον ρόλο του παραγωγού μαζί με τους Κρις και Έλενορ Κολόμπους, Τζεφ Ρομπίνοφ και Τζον Γκράχαμ.

Ο Φρίντριχ Βίλχελμ Μουρνάου σκηνοθέτησε την αρχική ταινία του 1922, ενώ ο Γερμανός σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτζογκ δημιούργησε ένα αξιοσημείωτο ριμέικ το 1979.

Το υποβλητικό αριστούργημα του Μουρνάου, ακολουθούσε τον κόμη Orlok, έναν βρικόλακα ο οποίος θέλοντας να αγοράσει ένα σπίτι στη Γερμανία ερωτεύεται εμμονικά τη σύζυγο του μεσίτη.

Η ταινία ήταν μια ανεπίσημη προσαρμογή του «Dracula» του Μπραμ Στόκερ, που σχεδόν οδήγησε στην καταστροφή όλων των αντιτύπων της ταινίας όπως αναφέρει το Bloody Disgusting.

Το «Nosferatu» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ειδήσεις σήμερα:

Για μάχη των συγκεντρώσεων ετοιμάζονται οι 6 υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ, ντέρμπι δείχνουν τα γκάλοπ

«Κλειδώνουν» οι μπλε φάκελοι του 2025 με 151 μεταρρυθμίσεις και 172 επενδύσεις - Στη Βουλή για το Κτηματολόγιο ο Μητσοτάκης

«Περιορισμένη» η χερσαία εισβολή στον Λίβανο, λέει το Ισραήλ - Μυστήριο για την αντεπίθεση του Ιράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr