Τέιλορ Σουίφτ: Άνδρας αγόρασε σε δημοπρασία κιθάρα της και την κατέστρεψε

Τέιλορ Σουίφτ: Άνδρας αγόρασε σε δημοπρασία κιθάρα της και την κατέστρεψε

Πιστεύεται ότι αποτέλεσε πράξη διαμαρτυρίας για την υποστήριξη της Κάμαλα Χάρις από την τραγουδίστρια

swift-110
Ένας άνδρας από το βόρειο Τέξας αγόρασε μια υπογεγραμμένη κιθάρα της Τέιλορ Σουίφτ σε δημοπρασία και στη συνέχεια την κατέστρεψε, προφανώς σε μία πολιτική διαμαρτυρία για την υποστήριξη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψήφιας για την προεδρία, Κάμαλα Χάρις από την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το WFAA News, ο άνδρας αγόρασε την κιθάρα έναντι 4.000 δολαρίων κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε από τον μη κυβερνητικό οργανισμό Ellis County Wild Game Dinner στο Γουαξαχάτσι του Τέξας το περασμένο Σάββατο. Το βίντεο με το περιστατικό, το οποίο έχει γίνει viral, δείχνει τον άνδρα να πλησιάζει την κιθάρα και να την σπάει με ένα σφυρί.

Δείτε το βίντεο
Εκπρόσωπος του Ellis County Wild Game είπε στο WFAA ότι η ενέργεια του άνδρα δεν ήταν «κακόβουλη». «Έκανε απλώς μια ανάλαφρη δήλωση που έδειχνε την αποδοκιμασία των ανθρώπων για τη βιομηχανία του θεάματος που προσπαθεί να επηρεάσει την πολιτική».

«Ήταν απλώς ένα αστείο γεγονός που συνέβη στην ετήσια εκδήλωσή μας. Ο κόσμος θεώρησε ότι ήταν ξεκαρδιστικό», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του οργανισμού. «Το σημαντικό είναι ότι το 100% των χρημάτων που συγκεντρώνονται πηγαίνουν απευθείας σε τοπικά προγράμματα επιμόρφωσης των νέων και σε προγράμματα αγροτικής εκπαίδευσης. Στο τέλος της ημέρας, τα παιδιά κερδίζουν και θα ωφεληθούν από αυτό» σημείωσε.

Κλείσιμο
Αμερικανικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι δεν είναι σαφές εάν αυτό εννοούσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος διεκδικεί νέα θητεία στον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ όταν προειδοποίησε ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα πλήρωνε ένα τίμημα για την υποστήριξή της στην Κάμαλα Χάρις.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξέφυγε» η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα

Με τους επίλεκτους της Division 98 η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο - Απαντήσαμε με πυροβολικό, έχουν απώλειες, υποστηρίζει η Χεζμπολάχ

Το φαινόμενο La Niña φέρνει δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη - Η πρόβλεψη για την Αθήνα δείχνει 30άρια στις αρχές Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης