Χοακίν Φίνιξ: Αποκάλεσε σύζυγό του τη Ρούνι Μάρα - Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι παντρεύτηκαν

Το ζευγάρι έχει έναν γιο και η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους

Ο Χοακίν Φίνιξ αποκάλεσε τη Ρούνι Μάρα «γυναίκα του», κάτι που έκανε τους θαυμαστές να πιστεύουν ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί.

Οι φαν φαίνεται να πιστεύουν ότι ο πρωταγωνιστής του «Joker» είναι παντρεμένος με την επί χρόνια σύντροφό του, αφού την ανέφερε ως «σύζυγό» του σε επεισόδιο του podcast«Talk Easy with Sam Fragoso».

Ο ηθοποιός μιλώντας για την ομιλία του που εκφώνησε στα Όσκαρ του 2020 (όπου και κέρδισε), αποκάλυψε ότι σκέφτηκε τον λόγο του ενώ «μιλούσε με τη μαμά μου και τη γυναίκα μου».

Αργότερα στο επεισόδιο, ο Φίνιξ αναφέρθηκε στη Μάρα με το όνομά της, καθιστώντας σαφές ότι ήταν η «σύζυγος» για την οποία μιλούσε. «Η Ρούνεϊ είπε: "Αυτό έπρεπε να πεις!"», περιέγραψε.
Καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης, ο Φίνιξ απέφυγε να διευκρινίσει την κατάσταση του γάμου του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012, ενώ δούλευαν μαζί στην ταινία του Σπάικ Τζονζ «Her». Ωστόσο, δεν ξεκίνησαν να βγαίνουν μέχρι που ξανασυναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mary Magdalene» λίγα χρόνια αργότερα. Αρραβωνιάστηκαν το 2019.

«Είναι το μόνο κορίτσι που κοίταξα ποτέ στο διαδίκτυο», δήλωσε ο 49χρονος για την 39χρονη σε μια σπάνια συνέντευξη στο Vanity Fair το 2019. «Ήμασταν απλώς φίλοι, μέσω email. Δεν το είχα κάνει ποτέ αυτό. Ποτέ δεν έψαξα ένα κορίτσι στο διαδίκτυο».

Το 2020, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί, έναν γιο που τον ονόμασαν από τον αδελφό του ηθοποιού, Ρίβερ, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 1993 σε ηλικία 23 ετών.

Η Μάρα αποκάλυψε ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους τον Φεβρουάριο, όταν έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Το δίλημμα Νετανιάχου μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν και η απάντηση που οφείλει η Ουάσινγκτον στη Μέση Ανατολή

Βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι - Είχε βρει τον αριθμό της κόρης του στο κινητό του

«Κάνει χραπ και μου βγάζει το σουτιέν» - Η Κάτια Δανδουλάκη θυμήθηκε το γυμνό που έκανε σε ταινία του Ζυλ Ντασσέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr