Χάλι Μπέιλι: Χώρισε με τον ράπερ DDG

Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από τη γέννηση του γιου τους

Η Χάλι Μπέιλι και ο Ντάριλ Ντουέιν, γνωστός και ως «DDG» χώρισαν μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, από όταν καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι απέκτησε μαζί ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Χάλο.

Σε Instagram story που ανάρτησε ο 26χρονος ράπερ έκανε γνωστό τον χωρισμό του με την ηθοποιό. «Μετά από πολύ προβληματισμό και εγκάρδιες συζητήσεις, η Χάλι και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους», έγραψε αρχικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύουμεε ότι είναι η καλύτερη πορεία προς τα εμπρός και για τους δύο. Λατρεύω τον χρόνο που περάσαμε μαζί και την αγάπη που μοιραστήκαμε».

Τέλος, εξήγησε πως η σχέση τους θα παραμείνει φιλική, ενώ τόνισε πως συνεχίζουν να αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο.

«Παρά τις αλλαγές στη σχέση μας, η αγάπη του ενός για τον άλλο παραμένει βαθιά και αληθινή. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και λατρεύουμε ο ένας τον άλλο. Καθώς εστιάζουμε στα ατομικά μας ταξίδια και τους ρόλους μας σαν συνοδοιπόροι, αγαπάμε τον δεσμό που έχουμε δημιουργήσει και τις όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί», αναφέρει.

Κλείνοντας, ζήτησε από το κοινό τους να δείξει κατανόηση και υποστήριξη. «Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την ενθάρρυνση», έγραψε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Tέλος ο εμφύλιος των οικογενειών για τη συναυλία για τα Τέμπη - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό, λέει ο Πλακιάς

«Έκρηξη» επώνυμων καταγγελιών για πλαστές αποδείξεις και μεγάλη φοροδιαφυγή

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία που ξεκινά σήμερα και για τρεις ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr