Κρις Μάρτιν για την εμφάνιση του Μάικλ Τζ. Φοξ στη συναυλία των Cοldplay: «'Ηταν σαν να βρίσκομαι στον παράδεισο»

Κρις Μάρτιν για την εμφάνιση του Μάικλ Τζ. Φοξ στη συναυλία των Cοldplay: «'Ηταν σαν να βρίσκομαι στον παράδεισο»

Ο ηθοποιός είχε ανέβει στη σκηνή στο Γκλαστονμπέρι με αναπηρικό αμαξίδιο τον περασμένο Ιούνιο

martin-fox
Ο Κρις Μάρτιν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμφάνιση του Μάικλ Τζ. Φοξ στη συναυλία των Coldplay τον περασμένο Ιούνιο.

Αρχικά ο ο frontman των Coldplay είπε στον Τζίμυ Φάλον: «Νομίζω ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα για τους ανθρώπους της ηλικίας σου και της ηλικίας μου που είναι τόσο αποτυπωμένα μέσα μας, όσον αφορά στο τι μας έκανε να ονειρευτούμε τη δουλειά που κάνουμε. Ένα από αυτά αυτά ήταν ο Mάικλ στην ταινία "Επιστροφή στο Μέλλον". Αισθάνθηκα σαν να είμαι επτά χρονών, σαν να βρίσκομαι στον παράδεισο» και πρόσθεσε: «Η πρώτη φορά που έπαιξα μαζί του ήταν σε ένα φιλανθρωπικό σόου και τον ρώτησα αν θα μπορούσε να παίξει τα δύο τραγούδια από την ταινία "Επιστροφή στο Μέλλον" στη συναυλία μας. Ήταν πολύ γλυκός».


Ο Μάικλ Τζ. Φοξ με αναπηρικό αμαξίδιο έπαιξε κιθάρα στη συναυλία των Coldplay στο Γκλαστονμπέρι
Κλείσιμο
Τον περασμένο Ιούνιο ο 63χρονος ηθοποιός, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια δίνει μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον, ανέβηκε στη σκηνή για να συμπράξει με τους Coldplay στο Γκλάστονμπερι, κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Στο τραγούδι «Fix You», ο Μάικλ Τζ. Φοξ ανέβηκε στη σκηνή με το αναπηρικό αμαξίδιό του και το ερμήνευσε μαζί με τον Κρις Μάρτιν, με χιλιάδες θεατές από κάτω να τους συνοδεύουν συγκινημένοι.

Δείτε το βίντεο
Coldplay - Fix You (Glastonbury 2024)
Η πρόσκληση του Κρις Μάρτιν προς τον Φοξ ήταν ένας φόρος τιμής στον πρωταγωνιστή της ταινίας «Επιστροφή στο μέλλον», για την οποία ο frontman έχει πει ότι «είναι ο βασικός λόγος που είμαστε σε μπάντα. Ευχαριστούμε λοιπόν τον παντοτινό μας ήρωα και έναν από τους πιο εκπληκτικούς ανθρώπους στον πλανήτη, τον κύριο Μάικλ Τζ. Φοξ ».

«Σε περίπτωση που αναρωτιέστε… ήταν γ***τη. Υπάρχει μια εποχή για κάθε μπάντα και μία μπάντα για κάθε εποχή. Αυτή είναι η εποχή των Coldplay», είχε γράψει με τη σειρά του ηθοποιός στο Instagram.

Ο Φοξ διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 1991, σε ηλικία μόλις 29 ετών. Πλέον, «έτσι είναι η ζωή μου και δεν το πολυσκέφτομαι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το τι θα κάνουμε ως κοινότητα να βρούμε μια θεραπεία και να δημιουργήσουμε θεραπευτικά κέντρα πραγματικά καινοτόμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Χαμενεΐ: Τα μουσουλμανικά έθνη να ετοιμαστούν για αντίσταση, αν χρειαστεί θα χτυπήσουμε ξανά το Ισραήλ


Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ για την κακοκαιρία Κασσάνδρα - Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

«Ο γιος μου ήταν υπέρ της ειρήνης»: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε από χτύπημα της Χαμάς στο Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης