Joker - Folie à Deux: Ο σκηνοθέτης εξήγησε γιατί κόπηκε από την ταινία η σκηνή που η Lady Gaga φιλάει μια γυναίκα

Joker - Folie à Deux: Ο σκηνοθέτης εξήγησε γιατί κόπηκε από την ταινία η σκηνή που η Lady Gaga φιλάει μια γυναίκα

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε φωτογραφηθεί να φιλάει μία κομπάρσα στα γυρίσματα του σίκουελ του Joker

phillips-gaga
Ο Τοντ Φίλιπς, ο σκηνοθέτης του «Joker: Folie à Deux», αποκάλυψε τον λόγο που έκοψε τη διάσημη σκηνή όπου η Lady Gaga φιλάει μια γυναίκα από την ταινία του.

Σε παπαρατσικές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα του σίκουελ, η τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε απαθανατιστεί να φιλάει μία κομπάρσα. Όμως, η εν λόγω σκηνή δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην τελική εκδοχή του φιλμ.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Φίλις μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να αφαιρέσει τη συγκεκριμένη σεκάνς από το έργο.
Κλείσιμο
Η εν λόγω σκηνή θα έπαιζε λίγο πριν από μία από τις εμφανίσεις του Άρθουρ Φλεκ (Χοακίν Φίνιξ) στο δικαστήριο.

Το σίκουελ ακολουθεί τον εισαγγελέα της πόλης Γκόθαμ, Χάρβεϊ Ντεντ, να διώκει τον Φλεκ για τα εγκλήματα που διέπραξε στο πρώτο έργο του 2019. Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Φλεκ παραμένει έγκλειστος στο κρατικό νοσοκομείο Άρκαμ, όπου αναπτύσσει μια ρομαντική σχέση με μια συγκρατούμενη, τη Λι (Gaga). Στην τελική εκδοχή του Folie à Deux, η Λι, έχοντας αποφυλακιστεί από το Άρκαμ, πηγαίνει στο δικαστήριο για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της. Ανεβαίνοντας τις σκάλες, κάνει μια χορευτική κίνηση πριν μπει στο κτίριο. Όμως, η αρχική σκηνή έδειχνε τη Λι να περνάει από μια ομάδα διαδηλωτών που έχουν μαζευτεί στα σκαλιά και να δίνει ένα φιλί σε μια γυναίκα μέσα στο πλήθος.

«Είχε διάλογο και, ξαφνικά, ήθελα να είναι περισσότερο μια στιγμή με μουσική και ατμόσφαιρα», είπε ο Φίλιπς στο Entertainment Weekly. «Για να παίξει αυτή η στιγμή, χρειαζόταν διάλογο από πίσω. Δηλαδή, η γυναίκα είπε κάτι, και μετά η Gaga σταμάτησε και έκανε αυτό το πράγμα, και κάπως μπήκε στη μέση της στιγμής».

Η επίμαχη σκηνή

Ο σκηνοθέτης θυμήθηκε επίσης πόσο αγχωμένος ήταν ο Φίνιξ που τραγουδούσε ζωντανά στο πλατό με τη βραβευμένη με Όσκαρ και Grammy συμπρωταγωνίστριά του για τις μουσικές σκηνές του «Folie à Deux». Ο Φίλιπς είχε δηλώσει στο EW ότι ο Φίνιξ «αρρώσταινε κάθε μέρα» για να πετύχει τις ερμηνείες και τις χορογραφίες στην ταινία και ότι ο ίδιος και η Gaga αντάλλασσαν σημειώσεις ο ένας για την τέχνη του άλλου.

«Η αλήθεια είναι ότι έδιναν ο ένας στον άλλον υποδείξεις. Εκείνος της έδινε υποδείξεις για την υποκριτική, εκείνη έχει παίξει σε ταινίες, αλλά αυτός είναι ο Χοακίν Φίνιξ. Εκείνη του έδινε συμβουλές για τη μουσική, επειδή είναι η Lady Gaga. Είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι οι ταινίες: μια γιγαντιαία συνεργασία», δήλωσε ο σκηνοθέτης, προσθέτοντας ότι οι σημειώσεις του Φίνιξ προς τη Gaga ήταν πολύ λιγότερο προφανείς και ότι ήταν «πολύ γενναιόδωρος» μαζί της στις σκηνές, ενώ οι «σημειώσεις της Gaga θα ήταν λίγο πιο συγκεκριμένες, επειδή δεν πετυχαίνεις τη νότα. Είναι διαφορετικό. Υπάρχει λιγότερο περιθώριο για ερμηνεία».

Φωτογραφίες: Shutterstock, EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Παπανώτας σκεφτόταν να είναι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε για το... ΠΑΣΟΚ - Δείτε βίντεο

Πρόταση Δούκα για ντιμπέιτ με Ανδρουλάκη: Επικοινώνησα με την ΕΡΤ, να γίνει διάλογος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ


Ως και 5°C πάνω από το κανονικό οι θερμοκρασίες μέχρι το Σάββατο, λέει ο Κολυδάς - Η προοπτική για την επόμενη εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης