Charli XCX: Γύρισε κρυφά μια ταινία στην Πολωνία

Charli XCX: Γύρισε κρυφά μια ταινία στην Πολωνία

Το έργο έχει τον τίτλο Erupcja και επικεντρώνεται στην εκρηκτική σχέση δύο γυναικών

charli_xcx
Μετά την κυκλοφορία του έκτου άκρως επιτυχημένου άλμπουμ της με τίτλο «Brat», η Charli XCX ταξίδεψε στην Πολωνία με τον θεατρικό συγγραφέα και ηθοποιό Tζέρεμι Ο. Χάρις για να πρωταγωνιστήσουν σε ένα «μυστικό» πρότζεκτ του Πιτ Ος.

Η ταινία, η οποία έχει τον τίτλο «Erupcja» που σημαίνει στα πολωνικά «έκρηξη», επικεντρώνεται στην εκρηκτική σχέση δύο γυναικών.

Μαζί της πρωταγωνιστεί η Πολωνή ηθοποιός Λένα Γκόρα, η οποία απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Γκντίνια για το «Imago» και οι Tζέρεμι Ο. Χάρις και Γουίλ Μάντεν. Tα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Βαρσοβία τον Αύγουστο ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρατηθούν μυστικά.
Κλείσιμο
«[Η Charli] σίγουρα έγινε αντιληπτή πολλές φορές» λέει ο σκηνοθέτης στο Variety σε μία διαδικτυακή συνέντευξη που μοιράστηκε με τον Χάρις. «Ήταν πάντα πολύ γλυκιά. Έβγαζε selfies με πολλούς Πολωνούς θαυμαστές».

Ο Χάρις πρόσθεσε: «Έτσι διέρρευσε και το μυστικό μας πρότζεκτ. Είχα ένα προαίσθημα ότι το σχέδιό μας να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους θα ήταν δύσκολο».

Και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρώτη νύχτα που βγήκα στην Πολωνία. «Κάθε θαμώνας στο κλαμπ έλεγε: "Ω, Θεέ μου, η Charli XCX είναι εδώ για να κάνει μια μυστική εμφάνιση". Και ήταν σαν να έλεγε, "Είναι, αλλά όχι αυτό που φαντάζεστε"», ανέφερε ο ηθοποιός λέγοντας επίσης ότι το διάστημα αυτό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα αποκάλυψε ότι το τραγούδι της «365» ήταν ένα από τα αγαπημένα του για το καλοκαίρι.

«Η Charli είναι εξαιρετική ηθοποιός», σημείωσε παράλληλα ο Ος για την υποκριτική της δεινότητα. «Είναι επαγγελματίας. Αντιλαμβάνεται πώς να εκφράσει καταστάσεις μέσα από όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους επικοινωνούμε, είτε πρόκειται για τη γλώσσα του σώματος είτε με τη φωνή είτε με τις εκφράσεις του προσώπου...Είναι μια αυθεντική ηθοποιός» κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

ΕΦΣΥΝ κατά Κασσελάκη: Θολό το πόθεν έσχες του - Οι γκρίζες ζώνες και οι διαφορές με το excel της Θεσσαλονίκης

Δύο αδέρφια σκότωσαν τον ξάδερφό τους στην Αθήνα, υποστήριξαν ότι τους κακοποιούσε - Δείτε βίντεο του φονικού καβγά

Τα δάκρυα της Τούνη επειδή δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί σε πτήση για Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης