Μπίλι Άιλις: Εύχομαι να μην ήξερε κανείς τίποτα για τη σεξουαλικότητά μου

Και δεν πρόκειται ποτέ να ξαναμιλήσω για σεξουαλικότητά μου ή σχετικά με το ποιον βγαίνω, πρόσθεσε

Η Μπίλι Άιλις έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της στο παρελθόν.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στη Vogue και ανέφερε πως προσπαθεί πλέον, να είναι προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημοσιότητα και να προστατεύει τη ζωή της.

«Με την πάροδο του χρόνου νομίζω ότι κάτι έχω καταφέρει. Αν ήμουν ευτυχισμένη στη ζωή μου, ήταν επειδή οι άνθρωποι στο διαδίκτυο με αγαπούσαν. Και αν ήμουν αναστατωμένη, ήταν επειδή δεν με αγαπούσαν», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η κριτική δεν την επηρεάζει πλέον τόσο.


Όπως λέει στη συνέχεια, εύχεται να μην είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σεξουαλικότητά της. «Εύχομαι να μην ήξερε κανείς τίποτα για τη σεξουαλικότητά μου ή για τα ραντεβού και τη ζωή μου. Και ελπίζω να μη μάθουν ποτέ ξανά τίποτα. Και δεν πρόκειται ποτέ να ξαναμιλήσω για σεξουαλικότητά μου ή σχετικά με το ποιον βγαίνω», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για την πολιτική. «Πολλοί από τους θαυμαστές μου θα μπορέσουν να ψηφίσουν για πρώτη φορά. Οπότε λέω, σας αρέσει η ελευθερία; Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος; Θα ήταν πραγματικά καταπληκτικό. Θα ήθελα πολύ να αισθάνομαι ασφαλής ως γυναίκα στη χώρα μου», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

H Χαμάς θα αναγεννηθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες της, λέει ηγέτης της ισλαμιστικής οργάνωσης

Δούκας: Το αίτημα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είναι πανίσχυρο, θα στήριζα Γερουλάνο αν ήταν στον β' γύρο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr