The Office: Η «Παμ» αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού - Πλέον είναι καλά στην υγεία της

The Office: Η «Παμ» αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού - Πλέον είναι καλά στην υγεία της

Η Τζένα Φίσερ μοιράστηκε πρόσφατα τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε

office-pam
Η ηθοποιός του «Office», Τζένα Φίσερ, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με «επιθετικό» καρκίνο του μαστού πέρυσι και τώρα έχει πλέον απαλλαγεί από τον καρκίνο, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία.

Η Φίσερ - που υποδύθηκε την ρεσεψιονίστ Παμ Μπίσλι στην αμερικανική έκδοση του «Office» - μοιράστηκε την εμπειρία της στο Instagram την Τρίτη 8 Οκτωβρίου με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα μια τέτοια ανακοίνωση, αλλά εδώ είμαστε», έγραψε στη λεζάντα.
Κλείσιμο
Σε μια σειρά από διαφάνειες, η Φίσερ περιέγραψε λεπτομερώς τη διάγνωσή της, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της που την έδειχνε να προετοιμάζεται για μια μαστογραφία ρουτίνας «με μια αστεία υπενθύμιση να “προσέχεις τις τσάντες του χρόνου σου” αλά Μάικλ Σκοτ».

Μετά από ασαφή αποτελέσματα, ένας υπέρηχος αποκάλυψε μια μάζα στο αριστερό της στήθος και τον Δεκέμβριο διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πρώτου σταδίου.

Η μορφή του καρκίνου της, δήλωσε η Φίσερ, ήταν «επιθετική» αλλά και εξαιρετικά θεραπεύσιμη. Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκε σε αφαίρεση, μια χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση τμήματος του ιστού του μαστού.

Ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί, αλλά για να βεβαιωθεί ότι δεν θα επέστρεφε, υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια σε ακτινοβολία τον Ιούνιο, καθώς και σε συνεχείς «εγχύσεις από Herceptin και καθημερινή δόση Tamoxifen».

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι αισθάνομαι υπέροχα», συνέχισε.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι κατάφερε να κρατήσει τον καρκίνο κρυφό μέχρι τώρα χάρη σε «μερικές υπέροχες περούκες και καπέλα με μαλλιά». Δημοσιοποίησε τη διάγνωση, όπως εξήγησε, για να «παρακαλέσει» άλλους να κάνουν μαστογραφίες και να λαμβάνουν μέτρα για να προλάβουν έγκαιρα τον καρκίνο.

«Μιλάω σοβαρά, καλέστε τον γιατρό σας αμέσως», πρόσθεσε. «Ο όγκος μου ήταν τόσο μικρός που δεν μπορούσε να γίνει αισθητός με τη φυσική εξέταση. Αν περίμενα έξι μήνες περισσότερο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Θα μπορούσε να είχε εξαπλωθεί... Θεώρησε αυτό ως την κλωτσιά στον πισινό σου για να το κάνεις».

Δείτε την ανάρτηση

Η Φίσερ έγραψε επίσης ότι μοιράζεται την εμπειρία της για να στηρίξει άλλες γυναίκες με διάγνωση καρκίνου του μαστού: «Όπως γνωρίζει όποιος έχει κάνει διάγνωση καρκίνου, η ζωή σου αλλάζει αμέσως. Γίνεται όλο θέμα ραντεβού με γιατρούς, αποτελέσματα εξετάσεων, θεραπείες και ανάρρωση από τις θεραπείες. Ξαφνικά τα πάντα στη ζωή σας προσανατολίζονται γύρω από ένα πράγμα: την καταπολέμηση του καρκίνου».

Η ηθοποιός ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους φίλους, την οικογένεια της και άλλους επιζώντες του καρκίνου που τη βοήθησαν τον τελευταίο χρόνο - συμπεριλαμβανομένης της συμπρωταγωνίστριάς της στην κωμική σεριά και συνδιοργανώτριας του podcast «Office Ladies», Άντζελα Κίνσεί, η οποία την «προστάτευσε και υποστήριξε».

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν το μόνο άτομο στο χώρο εργασίας μου που γνώριζε», δήλωσε η Φίσερ. «Όταν έχασα τα μαλλιά μου, φορούσε καπέλα στις συναντήσεις της δουλειάς μας για να μην είμαι η μόνη. Όταν χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, κάναμε ένα».

Η Φίσερ υποδύθηκε την Παμ Μπίσλι στο «Office» και για τις εννέα σεζόν από το 2005 έως το 2013, αποσπώντας υποψηφιότητα Emmy για την ερμηνεία της. Ο πιο πρόσφατος ρόλος της ήταν στη φετινή μουσική κινηματογραφική μεταφορά του «Mean Girls».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης