Diddy: Ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέρρευσε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Diddy: Ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέρρευσε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ισχυρίζεται πως η διαρροή έγινε για να υπονομεύσουν το δικαίωμά του σε μια δίκαιη δίκη

diddy__2_
O Diddy ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ και συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας διέρρευσε το βίντεο που επιτίθεται στην πρώην σύντροφό του, Cassie.

Όπως λέει ο μουσικός στη νέα έφεση που κατέθεσε στο δικαστήριο, ζητώντας την αποφυλάκισή του μέχρι να δικαστεί, η διαρροή έγινε με την ελπίδα να «υπονομευτεί το δικαίωμα του ράπερ να έχει μια δίκαιη δίκη».



Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι επιθυμεί να ζητήσει μια ακρόαση αποδεικτικών στοιχείων «για να διερευνήσει τη φερόμενη κυβερνητική ανάρμοστη συμπεριφορά, σχετικά με παράνομες διαρροές που οδήγησαν σε επιζήμια δημοσιότητα πριν από τη δίκη. Αυτές οι διαρροές, που φέρεται να ενορχηστρώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), υποστηρίζεται ότι έχουν βλάψει το δικαίωμα του κου Combs για δίκαιη δίκη».

Στη συνέχεια, αναφέρεται: «Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι οι πράκτορες του DHS συμμετείχαν σε μια επτάμηνη εκστρατεία για να υπονομεύσουν το δικαίωμα του κου Combs για δίκαιη δίκη, διαρρέοντας εμπιστευτικό υλικό και ζήτησαν ακρόαση σχετικά με το πώς μια βιντεοκασέτα ξενοδοχείου του 2016 διέρρευσε στο CNN. Οι διαρροές οδήγησαν σε άκρως επιζήμια κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας ιδιαίτερα την έρευνα και την εμπλοκή της οικογένειας του κου Combs».

Ο μουσικός συνελήφθη τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου και τέθηκε υπό κράτηση στο Μανχάταν, μετά από μια σειρά καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση.

Το κατηγορητήριο, που αποσφραγίστηκε την επόμενη μέρα, κατηγορεί τον Diddy ότι κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες για χρόνια «για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να κρύψει τη συμπεριφορά του».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα Μίλτον «ξήλωσαν» τμήματα της στέγης θολωτού σταδίου στη Φλόριντα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Viral η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του - «Θλιβερό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης