Diddy: Η στιχουργός της Cassie περιγράφει τη σχέση της τραγουδίστριας μαζί του - Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, λέει

Diddy: Η στιχουργός της Cassie περιγράφει τη σχέση της τραγουδίστριας μαζί του - Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, λέει

Τον θυμάμαι να έχει το πρόσωπό του κολλητά στο δικό της και να τη βρίζει, αναφέρει

cassie
Η στιχουργός της Cassie, Τίφανι Ρεντ θυμήθηκε την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι κάτι πήγαινε λάθος στη σχέση της τραγουδίστριας με τον Diddy.

Η 37χρονη μίλησε στο «Secret Life of Diddy — A Special Edition» του ABC και περιέγραψε ένα περιστατικό από τη σχέση της Cassie με τον Diddy.

Όπως είπε, ένα βράδυ το 2015, η Cassie είχε βάλει τον σύντροφό της σε ανοιχτή ακρόαση, ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο.

Κλείσιμο
Οι δύο γυναίκες ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ο μουσικός ξεκίνησε να της φωνάζει, ρωτώντας την αν είναι μόνη της. «Είναι κάποιος στο αυτοκίνητο μαζί σου; Ξέρω ότι κάποιος είναι εκεί μαζί σου», φέρεται να της έλεγε.

«Ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους», αναφέρει η στιχουργός. Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα άλλο περιστατικό, όταν είδε τον Diddy να εκρήγνυται και να βρίζει την Cassie.

«Τον θυμάμαι να έχει το πρόσωπό του κολλητά στο δικό της και να τη βρίζει. Ήταν πραγματικά τρελός, ήταν πολύ κοντά στο πρόσωπό της κι εκείνη είχε απλά το κεφάλι της κάτω. Η αίσθησή μου ήταν πως όλοι τον φοβόντουσαν», εξήγησε.

Η Ρεντ έχει γράψει πολλά τραγούδια για την Cassie, συμπεριλαμβανομένων των «Joint», «Don't Let Go» και «Simple Things».

«Η Cassie είναι γλυκιά, είναι ήσυχη κι είναι καλός άνθρωπος», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως συστήθηκε στον κόσμο μέσω του Diddy.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα Μίλτον «ξήλωσαν» τμήματα της στέγης θολωτού σταδίου στη Φλόριντα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Viral η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του - «Θλιβερό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης