Nobody Wants This: Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Nobody Wants This: Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Η Κρίστεν Μπελ και ο Άνταμ Μπρόντι πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του Netflix

nobody_wants_this
Το Netflix ανανέωσε τη ρομαντική κωμική σειρά «Nobody Wants This» για δεύτερη σεζόν.

Η υπεύθυνη περιεχομένου του Netflix, Μπέλα Μπαχάρια, ανακοίνωσε την ανανέωση στο συνέδριο Screentime του Bloomberg την Πέμπτη. Η δεύτερη σεζόν του «Nobody Wants This» θα έχει επίσης νέους επικεφαλής, με τους Τζένι Κρόνερ και Μπρους Έρικ Κάπλαν («Girls») να αναλαμβάνουν τη θέση του Τζακ Μπάρντιτ. Η δημιουργός της σειράς Έριν Φόστερ παραμένει εκτελεστική παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς.
Κλείσιμο
Η ανανέωση του «Nobody Wants This» έρχεται δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του στο Netflix. Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν η Κρίστεν Μπελ και ο Άνταμ Μπρόντι, έκανε το ντεμπούτο της στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των αγγλόφωνων σειρών του streamer και ανέβηκε στην πρώτη θέση για την εβδομάδα 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου. Τις πρώτες 11 ημέρες προβολής της, συγκέντρωσε σχεδόν 90 εκατομμύρια ώρες προβολής παγκοσμίως.

Στο «Nobody Wants This » η Μπελ πρωταγωνιστεί ως sex podcaster που συναντά έναν αντισυμβατικό ραβίνο (Μπρόντι) σε ένα πάρτι. Οι δυο τους έχουν μια αδιαμφισβήτητη χημεία, αλλά η βαθιά πίστη του και ο αγνωστικισμός της τους αποτελούν εμπόδια και τους προβληματίζουν σχετικά με το αν πρέπει να προχωρήσει η σχέση τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης