Μπρους Γουίλις: Νέες φωτογραφίες του ηθοποιού - Απαθανατίστηκε σε γειτονιά του Λος Άντζελες

0 69χρονος σταρ του Χόλιγουντ συνεχίζει τη μάχη του με την αφασία και τη μετωποκροταφική άνοια

Ο Μπρους Γουίλις έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Studio City την Παρασκευή, καθώς συνεχίζει τη μάχη του με την αφασία και τη μετωποκροταφική άνοια.

Ο 69χρονος σταρ του Χόλιγουντ εθεάθη να κάθεται στη θέση του συνοδηγού ενός μαύρου Range Rover στη γειτονιά του Λος Άντζελες.

Φορώντας ένα απλό λευκό μπλουζάκι, ο Γουίλις φαινόταν λίγο σκυθρωπός καθώς κοιτούσε έξω από το παράθυρο. Αυτή η εμφάνιση έρχεται λίγο μετά την ενθαρρυντική ενημέρωση από την κόρη του, Ρούμερ Γουίλις, που καθησύχασε τους θαυμαστές, λέγοντας ότι ο πατέρας της τα πηγαίνει «πολύ καλά παρά τις δυσκολίες του».

Δείτε τις φωτογραφίες


Η οικογένειά του από τότε που ανακοινώθηκε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη υγεία του και αποσύρεται από την υποκριτική, τον στηρίζει αδιάκοπα.

Τον περασμένο Αύγουστο, η Ρούμερ δημοσίευσε μια εικόνα όπου κρατά το χέρι του πατέρα της, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς τα πηγαίνει ο ηθοποιός εν μέσω των προβλημάτων υγείας του. Η Ρούμερ έγραψε: «Είναι υπέροχος. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Ευχαριστώ».
Και η Ντέμι Μουρ ανέφερε πριν μερικές εβδομάδες, ότι ο Μπρους είναι σε σταθερή κατάσταση. Η ηθοποιός και πρώην σύζυγός του που πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία τρόμου «The Substance» εμφανίστηκε στην εκπομπή The Drew Barrymore Show. Αναλογιζόμενη τη σχέση της με Μπρους Γουίλις με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1987 έως το 2000, είπε: «Δεδομένων των συνθηκών, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση».

Τον Μάιο, η Ρούμερ δήλωσε στην εκπομπή Today ότι ο πατέρας της τα πήγαινε καλά και ότι περνούσε χρόνο με την ενός έτους κόρη της, Λουέτα. «Τον είδα λίγο πριν φύγω για τη Νέα Υόρκη και η Λου μόλις άρχισε να περπατάει λίγο, και πήγαινε προς τον παππού της, ήταν τόσο γλυκό» είχε δηλώσει και πρόσθεσε: «Είναι σαν να ξυπνά μέσα του αυτό το παιδικό, γλυκό συναίσθημα. Είναι τόσο γλυκός μαζί της».

Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο: Τα μυστικά μιας διαδρομής 2.353 χρόνων

Ώρα μηδέν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασισμένοι οι 87 να θέσουν τον Κασσελάκη εκτός κούρσας - Όλο το παρασκήνιο

Οι Αμερικανικές εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία του Ιράν να τρομοκρατήσει την Δύση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr