Diddy: Νέα αγωγή εναντίον του - Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αγόρι για να τον κάνει αστέρα της μουσικής

Diddy: Νέα αγωγή εναντίον του - Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αγόρι για να τον κάνει αστέρα της μουσικής

Οι καταγγελίες εναντίον του ράπερ αυξάνονται καθημερινά

diddy-423423
Ο Sean "Diddy" Combs κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου, σύμφωνα με νέα αγωγή.

Οι ισχυρισμοί αναφέρουν ότι ο διάσημος ράπερ άγγιξε με ανάρμοστο τρόπο ένα 16χρονο αγόρι, προσπαθώντας να τον δελεάσει με υποσχέσεις για επιτυχία στη μουσική βιομηχανία. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη σε ένα πάρτι στο Long Island το 1998, όταν ο Diddy ήταν 28 ετών. Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι ο ράπερ τον πίεσε να βγάλει το παντελόνι του, λέγοντάς του ότι η σεξουαλική πράξη ήταν μια «ιεροτελεστία» για να γίνει αστέρας της μουσικής.


Κλείσιμο
Επιπλέον, νέες κατηγορίες υποστηρίζουν ότι ο Diddy ανάγκασε σε στοματικό σεξ έναν άνδρα το 2008 μέσα σε κατάστημα Macy's και πως βίασε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο το 2004.

Ο Diddy κρατείται αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν και του έχει αρνηθεί η εγγύηση δύο φορές. Η δίκη του για τις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εκβιασμού έχει οριστεί για τον Μάιο του επόμενου έτους. Ο ράπερ αντιμετωπίζει ήδη, περισσότερες από 100 καταγγελίες.
diddy
Ο Diddy αρνείται όλες τις κατηγορίες, δηλώνοντας αθώος, και ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως δεν μπορεί να απαντήσει σε κάθε «αβάσιμο ισχυρισμό» που προέρχεται από μια «ανεύθυνη μιντιακή εκστρατεία». Ωστόσο, το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Diddy χρησιμοποιούσε ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών για να κακοποιεί και να φιμώνει τα θύματά του μέσω βίας, συμπεριλαμβανομένων απαγωγών και ξυλοδαρμών.

Ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι που εκπροσωπεί 120 φερόμενα θύματα, επιμένει ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, όπως φωτογραφίες και βίντεο, για να στηρίξουν τις κατηγορίες. Προειδοποίησε επίσης ότι τα ονόματα των εμπλεκόμενων θα προκαλέσουν σοκ, καθώς οι κατηγορίες αφορούν πολλούς ισχυρούς ανθρώπους και πολλά «βρώμικα μυστικά».

Ειδήσεις σήμερα:

H ιρανική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τον Ισμαήλ Καανί που ανακρίθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ - Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό στο αεροδρόμιο για την Ιωάννα Τούνη - Επιβάτης ζήτησε να σταματήσει να ενοχλεί ο γιος της

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλαμε να γίνει γνωστό γιατί τότε ήταν με τη Βέρα Κρούσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης