Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Δύο γάμοι κι ένα κορίτσι-θαύμα

H αλλόκοτη Eleven από το «Stranger Things» παραμένει μια φοβερή μικρή που σε μαγνητίζει στην οθόνη, αλλά αρκετά αποφασιστική, ώστε στα 20 χρόνια της να παντρευτεί όχι μία, αλλά δύο φορές τον 22χρονο αγαπημένο της, Τζέικ Μποντζόβι

Είναι σίγουρα μία από τις φορές που η απάντηση στην ερώτηση «μα τι κάνεις;» είναι ένα απλό, πεντακάθαρο «ό,τι θέλω». Ο γάμος της 20χρονης Μίλι Μπόμπι Μπράουν με τον 22χρονο Τζέικ Μποντζόβι είναι η μοντέρνα επιτομή του νεανικού έρωτα που τα νικάει όλα. Βασικά, εκείνο το «είστε μικροί ακόμα».

Για τους νεόνυμφους είναι απλά θέμα ενστίκτου και σωστού τάιμινγκ. «Είναι όπως όταν ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις αυτή την ταινία, τώρα. Ή να γράψεις αυτό το βιβλίο, τώρα. Ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις αυτό το πράγμα, τώρα. Γιατί να περιμένω 10 χρόνια όταν ξέρω ότι μπορώ να παντρευτώ τώρα και να πάει καλά; Και το ξέρω ότι εγώ και ο Τζέικ θα τα πάμε καλά», επισφραγίζει την απόφασή τους η ασταμάτητη Μπράουν.
Aρραβωνιασμένοι από τον Απρίλιο του 2023, η Μίλι και ο Τζέικ επισημοποίησαν τον έρωτά τους με έναν (δεύτερο) γάμο σε παραμυθένια βίλα της Τοσκάνης

Aρραβωνιασμένοι από τον Απρίλιο του 2023, οι δυο τους γνωρίστηκαν δύο χρόνια νωρίτερα στο Instagram. Ξεκίνησαν ως φίλοι και ερωτεύτηκαν σαν να μην υπάρχει αύριο. Τον περασμένο Μάιο αντάλλαξαν όρκους ενώπιον των γονιών τους σε μια μικρή πολιτική τελετή που κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να το αποκαλύψουν οι ίδιοι στα social media, και τώρα ήρθε ένας δεύτερος, παραμυθένιος γάμος στη βίλα Cetinale στη Φλωρεντία, σε κλειστό ωστόσο οικογενειακό και φιλικό κύκλο, να επισφραγίσει μια αγάπη που δεν σκοπεύει να πεθάνει: «Για πάντα και πάντα, η σύζυγός σου», υπόσχεται στην πανηγυρική της ανάρτηση η Μπράουν. «Για πάντα και πάντα, ο σύζυγός σου», ανταποδίδει ο πανευτυχής Μποντζόβι.

Το νυφικό Galia Lahav και η δαντελένια τουαλέτα Oscar De La Renta ήταν δύο από τις τέσσερις αριστοκρατικές επιλογές της πρωταγωνίστριας και μοντέλου στο πλευρό του συνάδελφου συντρόφου της, ο οποίος εμπιστεύτηκε τις δύο υπερστυλάτες εμφανίσεις του στον Tom Ford. Εννοείται ότι και η έπαυλη όπου αποφάσισαν να τιμήσουν την παντοδύναμη αγάπη τους δεν υπολείπεται σε μεγαλείο: πρόκειται για μια από τις πιο ατμοσφαιρικές βίλες της Τοσκάνης που χρονολογείται στο 1680 και έχει εκθειάσει το «Architectural Digest». Πόσο Χόλιγουντ.

«Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει σημασία όταν έχεις βρει τον σωστό σύντροφο και αποφασίζετε να μεγαλώσετε μαζί. Αυτή είναι η συμβουλή που τους έδωσα, να μεγαλώσουν παρέα», σχολίασε συγκινημένος ο θρυλικός μπαμπάς του Τζέικ, Τζον Μπον Τζόβι.
Η φιλία που ξεκίνησε στο Instagram εξελίχθηκε σε έρωτα ζωής. Νεανικό, προς το παρόν

Αφοσιωμένος στην ίδια γυναίκα από το Γυμνάσιο, ο Τζον είχε παντρευτεί την αγαπημένη του Ντοροθέα Χέρλι σε ηλικία 27 ετών, όταν τα κορίτσια ανά την υφήλιο παραμιλούσαν στο άκουσμά του. Στα 62 του σήμερα, ο οικογενειάρχης ροκ σταρ καμαρώνει τον σχεδόν αμούστακο γαμπρό: «Είναι μια εκδοχή αυτού που έζησα εγώ πριν από 40 χρόνια, αλλά ακόμα πιο νωρίς.Είναι υπέροχοι. Είναι απολύτως φανταστικοί.
Ηταν ένας πολύ μικρός γάμος, η νύφη ήταν πανέμορφη και ο Τζέικ ευτυχισμένος όσο δεν πάει».
Με τους παντρεμένους από το 1989 γονείς του γαμπρού, Τζον Μπον Τζόβι και Ντοροθέα Χέρλι

Παιδί-θαύμα στη βιομηχανία του θεάματος, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ήταν 12 χρόνων πρωταγωνίστρια όταν το παιδικό προσωπάκι της με τα διαπεραστικά μελαγχολικά μάτια και το κουρεμένο γουλί μαλλί αποτυπώθηκε στο μυαλό του κοινού παγκοσμίως μέσα από τη σειρά «Stranger Things». Γεννημένη στην Ισπανία όταν η Ελλάδα βίωνε το ντελίριο των Ολυμπιακών Αγώνων (2004), από Βρετανούς γονείς, μεγάλωσε στη Φλόριντα όπου εγκαταστάθηκε στη συνέχεια η οικογένειά της.

Στο εργαστήριο υποκριτικής όπου πήγαινε τα Σάββατα για να περνά τον ελεύθερο χρόνο της ένας κυνηγός ταλέντων καθόρισε τη ζωή της με μια φράση: «Η κόρη σας έχει ικανότητες που δεν διδάσκονται». Οι γονείς της μετεγκαταστάθηκαν στο Λος Αντζελες και η Μίλι ξεκίνησε τον περίπατο στη λεωφόρο των μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών -βλ. «Grey’s Anatomy» (2005), «Modern Family» (2009), «Γκοτζίλα» (2019 και 2021), «Ενόλα Χολμς» (2020 και 2022) κ.ά. Τώρα, οχτώ χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς με τη νοσταλγική ματιά στο κλασικό sci-fi του ’80, η Μπράουν ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Eleven με τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο των «Stranger Things» να προβάλλεται στις αρχές του 2025 στο Netflix.

Παράλληλα, μπαίνει σε έναν καινούριο θαυμαστό κόσμο, ως συμπρωταγωνίστρια του βετεράνου της Μarvel Κρις Πρατ (βλ. «Avengers») στην ταινία «Endgame», μια ρετροφουτουριστική κωμωδία και περιπέτεια για την ίδια πλατφόρμα. Η νεότερη ηθοποιός που έχει προταθεί ποτέ για βραβείο Emmy, στα 13 της, το νεαρότερο πρόσωπο που μπήκε ποτέ στη λίστα των 100 πιο επιδραστικών του «TIME», στα 14, και ο νεότερος άνθρωπος που έγινε ποτέ πρέσβης Καλής Θέλησης της Unicef, στα 14 ξανά, είναι εκτός από πρότυπο και μοντέλο.
Ο Τζέικ γνώρισε τη Μίλι στην πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Μεγάλοι οίκοι (Louis Vuitton, Calvin Klein κ.ά.) και περιοδικά κύρους («Vogue», «Glamour», «Variety» κ.ά.) έχουν ερωτευτεί το κορίτσι-φαινόμενο της Gen Z, ενώ η ίδια τα πάει περίφημα και ως επιχειρηματίας, με το δικό της brand μόδας και ομορφιάς Florence by Mills.

Οσο για το άλλο της μισό, ο γεννημένος στη Φλόριντα Τζέικ Μποντζόβι είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του μεγάλου Μπον Τζόβι. Ενας άσος στο ποδόσφαιρο, δεινός δύτης, μοντέλο με ζήτηση και ηθοποιός στο ξεκίνημα -«Sweethearts» (2024), «Rockbottom» (2024) κ.ά.- που προτίμησε να περάσει στη δράση εγκαταλείποντας τη σχολή Υποκριτικής την πρώτη χρονιά.

Κυρίως όμως το αγόρι που φώτισε τον κόσμο της Μίλι, πάνω που εκείνη είχε ενηλικιωθεί και ταυτόχρονα με την ασύλληπτη επιτυχία που γνώριζε επαγγελματικά, ψυχικά υπέφερε ως θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού και σεξουαλικής παρενόχλησης και απεχθανόταν τον εαυτό της.

«“Γιατί μ’ αγαπάς;” τον ρώτησα κάποια στιγμή. Κι εκείνος άρχισε να απαριθμεί όσα σιχαινόμουν πάνω μου. Τώρα όλα αυτά είναι τα πράγματα που αγαπάω. Ο Τζέικ με βοήθησε να αποδεχτώ τον εαυτό μου και να γίνω γυναίκα.

Τον λατρεύω επειδή μου επιτρέπει να αγαπάω τον εαυτό μου», εξήγησε πρόσφατα όσα νιώθει ξορκίζοντας την εποχή που φοβόταν να κοιμηθεί στο σκοτάδι και φρόντιζε να λειτουργεί πάντα η γιρλάντα με τα φωτάκια γύρω από το κρεβάτι της.

Ειδήσεις σήμερα:

Φθινοπωρινός ο καιρός και σήμερα με ενισχυμένους βοριάδες - Ανεβαίνει η θερμοκρασία από αύριο


Κατάρρευση γέφυρας σε προβλήτα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ: Τουλάχιστον 7 νεκροί


Οι ΗΠΑ... επικύρηξαν το ρωσικό μπλογκ Rybar: 10 εκατ. δολάρια σε οποίον δώσει πληροφορίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr