Λίαμ Πέιν: Σάλος με τις φωτογραφίες του TMZ που δείχνουν το άψυχο σώμα του - Oι θαυμαστές του απαίτησαν να κατέβουν

Λίαμ Πέιν: Σάλος με τις φωτογραφίες του TMZ που δείχνουν το άψυχο σώμα του - Oι θαυμαστές του απαίτησαν να κατέβουν

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις ο ιστότοπος αφαίρεσε τις εικόνες και τροποποίησε το άρθρο

Liam_Payne_2
Ο ιστότοπος TMZ δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις από τους θαυμαστές του Λίαμ Πέιν, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του άψυχου σώματός του.

Η αμερικανική ιστοσελίδα κοινοποίησε εικόνες που έδειχναν το χέρι, τη μέση και τα τατουάζ του τραγουδιστή, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές ότι πέθανε μετά από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Κλείσιμο
Το άρθρο ανέφερε: «Το TMZ απέκτησε μια φωτογραφία που δείχνει το σώμα του Λίαμ στο ξενοδοχείο, με τραπέζια και καρέκλες κοντά του. Δεν δείχνουμε ολόκληρο το σώμα, αλλά φαίνεται καθαρά το τατουάζ του - ένα ρολόι στο αριστερό του χέρι και ένας σκορπιός στην κοιλιά του».

Ωστόσο, το TMZ αφαίρεσε γρήγορα τις φωτογραφίες μετά από θυελλώδεις αντιδράσεις θαυμαστών και ατόμων από το στενό του περιβάλλον, οι οποίοι χαρακτήρισαν την ενέργεια ως «ντροπή».

Η ιστοσελίδα αργότερα τροποποίησε το άρθρο, γράφοντας: «Το TMZ έχει δει μια φωτογραφία που δείχνει το σώμα του Λίαμ στο ξενοδοχείο με τραπέζια και καρέκλες κοντά. «Φαίνονται καθαρά τα τατουάζ του - ένα ρολόι στο αριστερό χέρι του και ένας σκορπιός στην κοιλιά του - που μας βοήθησαν να επιβεβαιώσουμε τις πρώτες αναφορές από μάρτυρες».

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια, υπήρχε κι εκείνο του πρώην διαγωνιζόμενου του X Factor, Ράιαν Κλαρκ, που καταδίκασε την απόφαση δημοσίευσης των φωτογραφιών, γράφοντας: «TMZ, ντροπή σας. Ντροπή» Η ποπ τραγουδίστρια Αλέσια Κάρα πρόσθεσε: «Είστε αηδιαστικοί @TMZ».


Ο 31χρονος πρώην σταρ των One Direction έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο στην αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur, στην κοσμοπολίτικη γειτονιά Παλέρμο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από υπάλληλο του ξενοδοχείου που ανέφερε «έναν επιθετικό άντρα, ο οποίος μπορεί να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Λίγο αργότερα, οι εργαζόμενοι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο στην αυλή του ξενοδοχείου, προτού ανακαλύψουν το άψυχο σώμα του τραγουδιστή από το Γούλβερχαμπτον λίγο μετά τις 11 το βράδυ (ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο τραγουδιστής φερόταν να «συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα στο λόμπι του ξενοδοχείου και έσπασε το λάπτοπ του», προτού «αναγκαστεί να επιστρέψει στο δωμάτιό του».

Ο Πέιν έγινε διάσημος σε ηλικία 16 ετών, όταν δημιούργησε το συγκρότημα One Direction στο The X Factor το 2010, μαζί με τους Ζέιν Μάλικ, Λούις Τόμλινσον, Νάιλ Χόραν και Χάρι Στάιλς.

Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitch «έριξε» ban στον διάσημο streamer Asmongold για σχόλια κατά των Παλαιστινίων - «Προέρχονται από κατώτερο πολιτισμό»

Μήνυμα από τις ΗΠΑ προς το Ιράν η επίθεση με stealth βομβαρδιστικά B-2 εναντίων των Χούθι στην Υεμένη


Μυστήριο με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν των One Direction: Η περίεργη συμπεριφορά στο ξενοδοχείο και το τελευταίο βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης