BTS: Ο J-Hope απολύθηκε από τον στρατό - Οι φαν ανυπομονούν για την επανένωση του συγκροτήματος

Το supergroup της K-pop αναμένεται να ξανασμίξει το 2025 αφότου όλα τα μέλη θα έχουν ολοκληρώσει τα στρατιωτικά τους καθήκοντα

Ο σταρ της K-pop J-Hope, μέλος του supergroup BTS, απολύθηκε από τον στρατό της Νότιας Κορέας μετά από θητεία 18 μηνών προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές για μια πιθανή επανένωση του συγκροτήματος το επόμενο έτος.

Ο J-Hope, 30 ετών, είναι το δεύτερο μέλος του επταμελούς γκρουπ, το οποίο ολοκλήρωσε την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία του, που έβαλε σε αναμονή τη μουσική καριέρα του γκρουπ. Ο Jin, το μεγαλύτερης ηλικίας μέλος των BTS ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία τον Ιούνιο.

Φορώντας τη στρατιωτική του στολή και μαύρο μπερέ, ο J-Hope χαμογελούσε καθώς χαιρετούσε τον Jin που τον περίμενε και περίπου 100 θαυμαστές που επευφημούσαν και δημοσιογράφους στη στρατιωτική βάση στη Γουονγού, στην επαρχία Γκάνγουον.
«Χάρη στους θαυμαστές, μπόρεσα να ολοκληρώσω τη θητεία με ασφάλεια, με καλή υγεία» είπε στους συγκεντρωμένους τονίζοντας ότι ανυπομονεί να ανοίξει το «τρίτο κεφάλαιο»στη ζωή του.

«Αυτό που ένιωσα εδώ και 1,5 χρόνο είναι ότι πολλοί στρατιώτες εργάζονται σκληρά, αφιερώνονται και κάνουν τόσα πολλά για να προστατεύσουν τη χώρα» πρόσθεσε, ζητώντας από το κοινό να επιδεικνύει ενδιαφέρον και αγάπη για όσους υπηρετούν στον στρατό.

Τέσσερα μέλη του γκρουπ ξεκίνησαν τη θητεία τους τον Δεκέμβριο του 2023, με το συγκρότημα να αναμένεται να επανενωθεί το 2025 αφού θα έχουν όλα τα μέλη ολοκληρώσει τα στρατιωτικά τους καθήκοντα.

«Το κεφάλαιο Τρία του J-Hope έχει αρχίσει είπε κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στο Weverse, αναφερόμενος στον τίτλο του ψηφιακού σινγκλ του 2023 των BTS "Take Two". «Θα επικεντρωθώ στην απώλεια βάρους και στη γυμναστική, ώστε να επιστρέψω κοντά σας με μια όμορφη εμφάνιση» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις επιστολές και τα μηνύματα που λάμβανε από θαυμάστριες και θαυμαστές μίλησε για τα αισθήματα που ένιωσε. «Διάβασα τόσα πολλά από τα γράμματά σας. Μου έκανε εντύπωση πόσοι άνθρωποι υποστηρίζουν πραγματικά τους BTS και εμένα, τον J-Hope» είπε. «Ένιωσα πόσο ειλικρινή ήταν αυτά τα συναισθήματα και είμαι τόσο ευγνώμων».

Όσο για το τι θα ακολουθήσει, ο J-Hope δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά υποσχέθηκε μεγάλα πράγματα στο μέλλον.


Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr