Λίαμ Πέιν: Ο λόγος που η σύντροφός του τον είχε αφήσει μόνο του στην Αργεντινή και είχε επιστρέψει στην Αμερική δύο ημέρες πριν πεθάνει

Η Κέιτ Κάσιντι είχε ταξιδέψει με τον τραγουδιστή στη Νότια Αμερική αλλά έφυγε νωρίτερα

Η σύντροφος του Λίαμ Πέιν, Κέιτ Κάσιντι, είχε ταξιδέψει με τον τραγουδιστή στην Αργεντινή, αλλά επέστρεψε στις ΗΠΑ μόλις δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Ο 31χρονος τραγουδιστής πέθανε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, αφότου έπεσε από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Casa Sur Palmero στο Μπουένος Άιρες.
Τη Δευτέρα, η 37χρονη σύντροφός του είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο κατέγραφε την επιστροφή της στο σπίτι της στη Φλόριντα, έπειτα από δύο εβδομάδες με τον Πέιν στην Αργεντινή.

Η Κάσιντι δήλωσε στο κλιπ: «Ήμουν τόσο έτοιμη να φύγω. Ειλικρινά λάτρεψα τη Νότια Αμερική, αλλά μισώ να μένω σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Υποτίθεται ότι θα ήμασταν εκεί για 5 ημέρες, οι οποίες έγιναν δύο εβδομάδες και εγώ ήμουν σε φάση "πρέπει να πάω σπίτι"».

Δείτε το βίντεο

Η Κάσιντι και ο Πέιν πέταξαν αρχικά στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του πρώην μέλους και συναδέλφου του τραγουδιστή στους «One Direction», Νάιαλ Χόραν, στις 4 Οκτωβρίου.

Όμως, το ζευγάρι έμεινε τελικά για δύο εβδομάδες και ο τραγουδιστής παρέμεινε στη χώρα αφότου η κοπέλα του επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Η τελευταία ανάρτηση του Πέιν στο Snapchat ήταν μια παλιά φωτογραφία, στην οποία πόζαρε με τη σύντροφό του μπροστά από έναν καθρέφτη, την οποία φωτογραφία είχε αρχικά μοιραστεί η Κάσιντι πέρσι.

Μερικές αναρτήσεις από τις τελευταίες στιγμές της ζωής του τραγουδιστή τον έδειχναν να τρώει αργά πρωινό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου αποκάλυψε ότι το ζευγάρι «ξυπνούσε στη 1 το μεσημέρι κάθε μέρα» και να αποφασίζει να ντυθεί ως Φόρεστ Γκαμπ για το Χαλογουίν.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από τον τραγικό χαμό του, ο Πέιν είχε ανεβάσει μια selfie και είχε γράψει: «Υπέροχη μέρα στην Αργεντινή».


Το TMZ αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στη Νότια Αμερική, η Κάσιντι επέστρεψε στο σπίτι της στις 14 Οκτωβρίου με τον τραγουδιστή να φέρεται να είχε κάνει check-in στο ξενοδοχείο Casa Sur μόνος του.

Ειδήσεις σήμερα:

Αργολίδα: Ποια ήταν η 37χρονη μητέρα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το ΙΧ που έτρεχε με 170 χλμ

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Θοδωρής Αθερίδης: Παίρνω 10 χάπια την ημέρα, έλεγα στον Σταρόβα να προσέχει και τελικά το έπαθα πρώτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr