Τομ Χόλαντ: Διάβασε το σενάριο του Spiderman 4 με τη Ζεντάγια - Είναι εξαιρετικό αλλά χρειάζεται δουλειά, είπε

Τομ Χόλαντ: Διάβασε το σενάριο του Spiderman 4 με τη Ζεντάγια - Είναι εξαιρετικό αλλά χρειάζεται δουλειά, είπε

Ο 28χρονος ηθοποιός μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για το νέο σίκουελ του υπερηρωικού franchise

holland
Ο Τομ Χόλαντ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο podcast «Rich Roll Podcast» ότι πρόσφατα διάβασε ένα προσχέδιο του σεναρίου για την τέταρτη ταινία «Spiderman» και ότι «χρειάζεται δουλειά, αλλά οι σεναριογράφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Το Variety επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο ότι ο σκηνοθέτης του «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον, βρίσκεται στις πρώτες συζητήσεις για τη σκηνοθεσία της συνέχειας, παίρνοντας τα ηνία του franchise από τον Τζον Γουάτς.
«Ένα από τα πράγματα είναι ότι, με τη Marvel, η ταινία σου είναι ένα μικρό γρανάζι σε μια μεγάλη μηχανή», δήλωσε ο Χόλαντ σχετικά με την ανάπτυξη του «Spider-Man 4». «Αυτή η μηχανή πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι μπορείς να χωρέσεις σε αυτό το χρονοδιάγραμμα τη σωστή στιγμή για να ωφελήσεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Αυτή είναι μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Ο χρόνος μέσα στον οποίο πρέπει να το κάνουμε αυτό είναι δύσκολος, αλλά σίγουρα εφικτός με τους ανθρώπους που δουλεύουμε πάνω σε αυτό τώρα».

Κλείσιμο
«Έχουμε μια δημιουργική ομάδα και έχουμε μια ιδέα και ένα προσχέδιο, το οποίο είναι τρομερό», πρόσθεσε ο Χόλαντ. «Χρειάζεται δουλειά, αλλά οι σεναριογράφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το διάβασα πριν από τρεις εβδομάδες και πραγματικά άναψε μέσα μου φωτιά. Η Ζεντάγια και εγώ καθίσαμε και το διαβάσαμε μαζί και σε σημεία χοροπηδούσαμε στο σαλόνι σαν να πρόκειται για μια πραγματική ταινία που αξίζει τον σεβασμό των θαυμαστών».

Ο Χόλαντ έχει υποδυθεί τον Πίτερ Πάρκερ/Spider-Man σε τρεις ταινίες που σκηνοθέτησε ο Γουάτς: «Spider-Man: Homecoming» (2017), «Spider-Man: Far From Home» (2019) και «Spider-Man: No Way Home» (2021). Έχει επίσης εμφανιστεί σε blockbusters της Marvel όπως το «Avengers: Endgame». Η Ζεντάγια πρωταγωνιστεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως Εμ Τζέι.
pP7lNi0jpc7A7Ax5YlAw4Ns91gI
Ο Χόλαντ ως Spiderman στο «Spider-Man: No Way Home» (2021)

Στο τέλος του «Spider-Man: No Way Home» του 2021 ο Doctor Strange του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έκανε ένα ξόρκι που έκανε ολόκληρο τον κόσμο να ξεχάσει ποιος είναι ο Πίτερ Πάρκερ, στον οποίον συμπεριλαμβάνονταν και οι δύο στενότεροι φίλοι του, η Εμ Τζέι και ο Νεντ (Τζέικομπ Μπάταλον). Το επερχόμενο «Spider-Man 4» θα ξεκινήσει πιθανώς από αυτό το σημείο.

Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Κέβιν Φάιγκι, επιβεβαίωσε στο Entertainment Weekly τον Φεβρουάριο του 2023 ότι η τέταρτη ταινία «Spider-Man» ήταν τότε υπό συγγραφή. «Το μόνο που θα πω είναι ότι έχουμε την ιστορία», είπε τότε. «Έχουμε μεγάλες ιδέες γι' αυτό, και οι σεναριογράφοι μας απλά βάζουν το στυλό στο χαρτί τώρα». Η ανάπτυξη του σεναρίου διακόπηκε εν μέσω της απεργίας του Σωματείου Σεναριογραφών αργότερα εκείνη τη χρονιά.

Δείτε τη συνέντευξη
TOM HOLLAND: Launching A Second Career, Living Alcohol-Free, & Acting With Authenticity | Rich Roll

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Χόλαντ δήλωσε στο Critics Choice Association ότι θα ξαναέβαζε τη στολή του διάσημου υπερήρωα για μια τέταρτη ταινία μόνο αν η ομάδα που θα συμμετείχε θα μπορούσε να αποδώσει δικαιοσύνη στον χαρακτήρα.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε συμμετάσχει ενεργά σε συζητήσεις σχετικά με το πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να μοιάζει μια τέταρτη απόδοση του χαρακτήρα μου», δήλωσε τότε ο 28χρονος ηθοποιός στον Τύπο. «Το αν μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να αποδώσουμε δικαιοσύνη στον χαρακτήρα είναι ένα άλλο πράγμα».

«Αισθάνομαι πολύ προστατευτικός απέναντι στον Spider-Man», σημείωσε. «Αισθάνομαι πολύ, πολύ τυχερός που μπορέσαμε να δουλέψουμε σε ένα franchise που γινόταν καλύτερο με κάθε ταινία, που γινόταν πιο επιτυχημένο με κάθε ταινία, κάτι που νομίζω ότι είναι πραγματικά σπάνιο, και θέλω να προστατεύσω την κληρονομιά του. Οπότε, δεν θα κάνω άλλη μια ταινία για χάρη της δημιουργίας μιας άλλης. Θα πρέπει να αξίζει τον κόπο για τον χαρακτήρα».


Ειδήσεις σήμερα:

Αργολίδα: Ποια ήταν η 37χρονη μητέρα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το ΙΧ που έτρεχε με 170 χλμ

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Θοδωρής Αθερίδης: Παίρνω 10 χάπια την ημέρα, έλεγα στον Σταρόβα να προσέχει και τελικά το έπαθα πρώτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης