Λίαμ Πέιν: Όταν είχε πει ότι θα τον «σκότωνε» το να έμενε στους One Direction

Λίαμ Πέιν: Όταν είχε πει ότι θα τον «σκότωνε» το να έμενε στους One Direction

Είτε θα καταλήξεις ένα τρελό παιδί-σταρ που θα πεθάνει σε κάποια ηλικία, είτε θα ζήσεις τη ζωή και θα προχωρήσεις πραγματικά, είχε πει σε συνέντευξή του το 2019

payne
Χρόνια πριν από τον τραγικό θάνατο του Λίαμ Πέιν στα 31 του χρόνια, ο τραγουδιστής είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για τα χρόνια του στους One Direction στο podcast «Table Manners» της Τζέσι Γουέρ το 2019.

Ο Πέιν είπε ότι το boy band, το οποίο σχηματίστηκε κατά τη διάρκεια του «X Factor», είχε ένα χαοτικό πρόγραμμα που αποτελούνταν από sold out περιοδείες πριν καν ηχογραφούσαν ούτε ένα άλμπουμ.
«Δεν υπήρχε κουμπί stop», είχε πει τότε. «Δεν έχεις κανέναν έλεγχο πάνω στη ζωή σου. Γι' αυτό έχασα τον πλήρη έλεγχο των πάντων».

Κλείσιμο
Ο Πέιν - μαζί με τους Νάιαλ Χόραν, Ζέιν Μάλικ, Χάρι Στάιλς και Λούις Τόμλινσον - έγινε σούπερ σταρ το 2010, πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2016.
Ο τραγουδιστής βρήκε τον χωρισμό «πραγματικά τρομακτικό στην αρχή», αλλά χαρούμενος που το συγκρότημα αποφάσισε να σταματήσει.

«Έπρεπε να σταματήσω. Θα με σκότωνε», είχε εξομολογηθεί.

Ο Πέιν συνέχισε να έχει σόλο καριέρα, κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ, το «LP1», το 2019 και δήλωσε ότι είχε αρχίσει να εργάζεται για το δεύτερο.

Μετά την αποχώρησή του από τους One Direction, ο Πέιν παρατήρησε ότι αγωνιζόταν να διακόψει τις συνήθειες του πάρτι και της υπερβολικής δουλειάς που είχε αναπτύξει όσο ήταν μέλος του γκρουπ.

Ο τραγουδιστής είχε σχολιάσει: «Είτε θα καταλήξεις ένα τρελό παιδί-σταρ που θα πεθάνει σε κάποια ηλικία, είτε θα ζήσεις τη ζωή και θα προχωρήσεις πραγματικά».

«Θυμάμαι ότι πήγα για ψυχοθεραπεία και ο τύπος μου είπε: "Τι σου αρέσει να κάνεις;". Δεν ήξερα», θυμάται.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πέιν είχε περιγράψει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια των χρόνων του στην μπάντα.
shutterstock_233351824__1_

Είχε δηλώσει στο Men's Health Australia το 2019 ότι «είναι δύσκολο όταν έχεις το επίπεδο φήμης που είχαμε στο συγκρότημα».

«Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι με προβλήματα ψυχικής υγείας που δεν λαμβάνουν πραγματικά τη βοήθεια που χρειάζονται και νομίζω ότι αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα στη βιομηχανία μας», είχε δηλώσει. «Είναι τα ίδια σκατ* που συμβαίνουν σε όλους, που συμβαίνουν από τη δεκαετία του '70. Ξέρεις ποιες είναι οι παγίδες και αν είσαι αρκετά τυχερός, όπως εγώ, για να μπορέσεις να βγεις από αυτό το σενάριο και να επιστρέψεις σε μια αίσθηση κανονικότητας, τότε ξέρεις ότι είναι λίγο διαφορετικά».

Επίσης, είχε πει ότι το να ανεβαίνει στη σκηνή και να βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας ήταν σαν να «φοράει το κοστούμι της Disney», εξομολογούμενος: «Ήμουν [μεθυσμένος] αρκετά συχνά, επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος να καταλάβεις τι συνέβαινε».

«Θέλω να πω, ήταν διασκεδαστικό», υποστήριξε ο Πέιν. «Περάσαμε τέλεια, αλλά υπήρχαν ορισμένα σημεία όπου γινόταν λίγο τοξικό».

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην τραγουδιστής των One Direction, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, η έκθεση της νεκροψίας κάνει λόγο για τραύματα που είναι συμβατά με εκείνα τα οποία προκαλεί μια πτώση από ύψος. Τα τραύματα στο κεφάλι επαρκούσαν για να προκαλέσουν θάνατο.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αργολίδα: Ποια ήταν η 37χρονη μητέρα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το ΙΧ που έτρεχε με 170 χλμ

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Θοδωρής Αθερίδης: Παίρνω 10 χάπια την ημέρα, έλεγα στον Σταρόβα να προσέχει και τελικά το έπαθα πρώτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης