Λίαμ Πέιν: Σε αγαπούσα άνευ όρων, έγραψε σε ανάρτηση η σύντροφος του, Κέιτ Κάσιντι,

Λίαμ Πέιν: Σε αγαπούσα άνευ όρων, έγραψε σε ανάρτηση η σύντροφος του, Κέιτ Κάσιντι,

Η 37χρονη influencer έφυγε από την Αργεντινή λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του τραγουδιστή

payne-cassidy_2
Η σύντροφος του Λίαμ Πέιν, Κέιτ Κάσιντι, έλυσε τη σιωπή της για τον θάνατο του πρώην μέλους των One Direction.

«Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά λόγια και την αγάπη που μου έχουν σταλεί. Βρίσκομαι σε απόλυτη απώλεια», έγραψε σε Instagram Story της την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. «Τίποτα από τις τελευταίες μέρες δεν μου φάνηκε αληθινό. Ζητώ και προσεύχομαι να μου δώσετε τη χάρη και τον χώρο να το διαχειριστώ αυτό ιδιαιτέρως».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε απευθείας στον τραγουδιστή: «Λίαμ, άγγελέ μου. Είσαι τα πάντα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα άνευ όρων και ολοκληρωτικά. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σ' αγαπώ Λίαμ».

Η Κάσιντι έκλεισε το μήνυμα με τον αριθμό 444, έναν αριθμό αγγέλων που πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει την αγάπη και την υποστήριξη.

Δείτε το story
Κλείσιμο
Screenshot_2024-10-18_210833

Η 37χρονη influencer - η οποία συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον Πέιν το 2022 - ήταν με τον τραγουδιστή στην Αργεντινή λίγες ημέρες πριν πεθάνει στο Μπουένος Άιρες στις 16 Οκτωβρίου, αφού έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του. Ήταν 31 ετών.

Λίγες ώρες πριν πεθάνει, ο Πέιν δημοσίευσε διάφορα βίντεο στο Snapchat του. Σε ένα από τα στιγμιότυπα που έχουν πλέον διαγραφεί, ο τραγουδιστής είπε στους θαυμαστές του ότι είχε μια «υπέροχη μέρα», ενώ περνούσε χρόνο με την Κάσιντι.

Η Κάσιντι έφυγε από τη χώρα δύο ημέρες πριν από το θάνατό του. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok από το ταξίδι της πίσω στη Φλόριντα στις 14 Οκτωβρίου, σημείωσε ότι ήταν «τόσο χαρούμενη» που ήταν σπίτι.
Screenshot_2024-10-18_211302

Η σύντροφος του Πέιν πέρασε δύο εβδομάδες μαζί του στην Αργεντινή και στη συνέχεια ήταν «τόσο έτοιμη να φύγει», όπως σχολίασε, ενώ εκείνος έμεινε πίσω.

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην τραγουδιστής των One Direction, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε τις αρχές αναφέροντας την παρουσία ενός επιθετικού ατόμου, που φαινόταν να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.
Screenshot_2024-10-18_211547

Οι πρώτες βοήθειες που έφτασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άνδρα, που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Πέιν, πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος. Παρά την άφιξη του ασθενοφόρου λίγα λεπτά μετά την κλήση, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του, καθώς είχε υποστεί θανάσιμα τραύματα από την πτώση.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Ο Πέιν βρισκόταν στην πόλη για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νάιαλ Χόραν, πρώην συνεργάτη του στους One Direction.
Screenshot_2024-10-18_211535


Φωτογραφίες: Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση της θερμοκρασίας με θυελλώδεις ανέμους το Σαββατοκύριακο - Άνοδος προβλέπεται την 28η Οκτωβρίου

Ο Κατζ δημοσίευσε φωτογραφία του νεκρού Σινουάρ με μήνυμα στον Ερντογάν: «Πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας»


Νέες εικασίες για την υγεία του Πούτιν προκάλεσε η περίεργη «φαγούρα» σε ζωντανή μετάδοση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης