Σέριλ Κόουλ για Λίαμ Πέιν: Δώστε του τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του

Σέριλ Κόουλ για Λίαμ Πέιν: Δώστε του τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή και μητέρα του παιδιού του

cole-payne
Η Σέριλ Κόουλ, η πρώην σύντροφος του Λίαμ Πέιν, αντέδρασε στον τραγικό χαμό του 31χρονου τραγουδιστή.

Η 41χρονη διάσημη τραγουδίστρια και πρώην κριτής του «X-Factor» ήταν σε σχέση με τον μουσικό από το 2016 έως το 2018 και είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Μπερ.

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κόουλ μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πρώην μέλους των One Direction από το κρεβάτι, ενώ ήταν ξαπλωμένος με τον γιο του, από την εποχή που ήταν μωρό.

Σε κείμενο που έγραψε, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί το μέγεθος της τραγωδίας και της απώλειας. Όμως, ως επί το πλείστον, θέλησε να τονίσει τη σημασία της ιδιωτικότητας σε τέτοιες δύσκολες στιγμές και να ζητήσει τον απαιτούμενο σεβασμό προς το πρόσωπο του εκλιπόντος εν μέσω δημοσιεύματων και φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του, τα οποία δεν έχουν κάποια άλλη χρησιμότητα πέρα από το να «προκαλούν περαιτέρω ζημιά».

Κλείσιμο
Αναλυτικά, έγραψε:

«Καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό το συγκλονιστικό γεγονός και να επεξεργαστώ τη δική μου θλίψη σε αυτή την απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή, θα ήθελα να υπενθυμίσω ευγενικά σε όλους ότι χάσαμε έναν άνθρωπο.

Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο ένας ποπ σταρ και μια διασημότητα, ήταν ένας γιος, ένας αδελφός, ένας θείος, ένας αγαπημένος φίλος και ένας πατέρας για τον 7χρονο γιο μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο το πνεύμα μου είναι ότι μια μέρα ο Μπερ θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση από τα μέσα ενημέρωσης που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες. Μου ραγίζει ακόμα περισσότερο την καρδιά το γεγονός ότι δεν μπορώ να τον προστατεύσω από αυτό στο μέλλον του.

Σας ικετεύω να σκεφτείτε ποια είναι η χρησιμότητα κάποιων από αυτές τις αναφορές, εκτός από το να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά σε όλους όσους έμειναν πίσω να μαζέψουν τα κομμάτια. Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το ίδιο σας το παιδί ή η οικογένειά σας.
Παρακαλώ δώστε στον Λίαμ τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του για να αναπαυθεί επιτέλους με λίγη ηρεμία.

Σας ευχαριστώ, Σέριλ».

Δείτε την ανάρτηση

463648101_1230354468181734_5385434755224479519_n__1_

Ο Πέιν και η Κόουλ έβγαιναν από το 2016 έως το 2018, αφότου αρχικά γνωρίστηκαν το 2008, ενώ ο Πέιν ήταν διαγωνιζόμενος στο «X Factor UK». Εκείνη την εποχή, η Κόουλ - η οποία είναι μέλος του συγκροτήματος «Girls Aloud» - ήταν κριτής στη διαγωνιστική εκπομπή. Ο Πέιν επέστρεψε στο σόου δύο χρόνια αργότερα, το 2010, όταν ο Σάιμον Κάουελ τον έβαλε ως γνωστόν μαζί με τους Ζέιν Μάλικ, Χάρι Στάιλς, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον για να σχηματίσουν τους One Direction.

Η γνωριμία τους στο X-Factor
When Liam Met Cheryl, Who'd Have Known | X Factor Global

Το πρώην ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο του, Μπερ, τον Μάρτιο του 2017. Έναν χρόνο μετά το χωρισμό τους, η Κόουλ μίλησε για τη συνεπιμέλεια του παιδιού τους.

«Εγώ είμαι η αυστηρή, ο Λίαμ δεν είναι», δήλωσε στην Telegraph τον Απρίλιο του 2019. «Εγώ θα είμαι αυτή που θα λέει, "Μόνο ένα κομμάτι σοκολάτας", αλλά ο Μπερείναι τόσο καλός... [Ο Λίαμ είναι] πολύ πιο μαλακός από εμένα. Αλλά είναι αυτό που είναι και είμαι εντάξει με αυτό. Όταν έχεις ένα μωρό, δεν αναλώνεσαι στο να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Είναι δική σου ευθύνη να διατηρήσεις τα πράγματα σε τάξη και ευτυχισμένα, ώστε να κάνεις το καλύτερο δυνατό από όλα. Και το καταφέραμε».

Τον Μάιο του 2022, ο Πέιν παραδέχτηκε ότι αρχικά δυσκολεύτηκε να γίνει πατέρας στα 20 του χρόνια.

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, κατέστρεψε μια σχέση για μένα σε εκείνο το σημείο, αλλά για όλους τους σωστούς λόγους», εξήγησε σε ένα επεισόδιο του podcast «Impaulsive». «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για τη γέννησή του που πραγματικά ανησυχούσα [ότι] δεν θα τον αγαπούσα αρκετά».

Στην ίδια συνέντευξη, ο τραγουδιστής επαίνεσε την Κόουλ για το γεγονός ότι είναι εξαιρετική μητέρα. «Είναι η καλύτερη μαμά στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάποια καλύτερη», είχε σχολιάσει. «Πηγαίνω τον γιο μου στο σχολείο μία ή δύο φορές την εβδομάδα και είναι ό,τι καλύτερο. Η σχέση που έχουμε τώρα ως φίλοι έχει μεγαλώσει περισσότερο. Χωρίσαμε για κάποιον λόγο και τώρα μου δίνει πλήρη αυτονομία στη ζωή μου και στο να κάνω αυτό που κάνω και ξέρω ότι [ο Μπερ] θα έχει την απαραίτητα φροντίδα. Είναι το μόνο για το οποίο νοιάζεται και δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Μένουν, περίπου, τρία λεπτά από το σπίτι μου».

Ο θάνατος του Λίαμ Πέιν

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην τραγουδιστής των One Direction, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε τις αρχές αναφέροντας την παρουσία ενός επιθετικού ατόμου, που φαινόταν να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.
shutterstock_2348943401__1_

Οι πρώτες βοήθειες που έφτασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άνδρα, που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Πέιν, πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος. Παρά την άφιξη του ασθενοφόρου λίγα λεπτά μετά την κλήση, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του, καθώς είχε υποστεί θανάσιμα τραύματα από την πτώση.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Ο Πέιν βρισκόταν στην πόλη για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νάιλ Χόραν, πρώην συνεργάτη του στους One Direction.


Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πιονγκγιάνγκ απέστειλε απόσπασμα 1.500 στρατιωτών στη Ρωσία, αποκαλύπτει η Σεούλ

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

Κασσελάκης: Δεν με έχουν διαγράψει, μόνον ο λαός τα διαγράφει όλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης