Ο Σάιμον Κάουελ αποχαιρετά τον Λίαμ Πέιν: Νιώθω άδειος, θέλω να ξέρεις πόσο σε αγαπούσα και σε σεβόμουν

Κάθε δάκρυ που έχω χύσει είναι μια ανάμνησή σου, γράφει στην ανάρτησή του

Ο Σάιμον Κάουελ αποχαιρέτησε τον Λίαμ Πέιν με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Ο 31χρονος τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction έχασε τη ζωή του στις 16 Οκτωβρίου, πέφτοντας από το μπαλκόνι ξενοδοχείου που διέμενε στο Μπουένο Άιρες της Αργεντινής.

Στη δημοσίευσή του ο γνωστός παραγωγός έγραψε μεταξύ άλλων: «Ποτέ δεν ξέρεις πώς αισθάνεσαι για κάποιον μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο. Λίαμ, είμαι συντετριμμένος. Νιώθω άδειος. Θέλω να ξέρεις πόσο σε αγαπούσα και σε σεβόμουν. Κάθε δάκρυ που έχω χύσει είναι μια ανάμνησή σου».

Ο Κάουελ θυμήθηκε τις στιγμές που είχαν περάσει μαζί, προσθέτοντας: «Βγήκα έξω σήμερα και σκέφτηκα τις πολλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Και ήθελα να σου πω αυτό που πάντα έλεγα σε όσους με ρωτούσαν: ''Πώς είναι ο Λίαμ;'' Και τους έλεγα ότι ήσουν ευγενικός, αστείος, ταλαντούχος και αφοσιωμένος στους θαυμαστές σου».

Δείτε τη δημοσίευση


Ο Σάιμον Κάουελ ανακάλεσε μεταξύ άλλων τις πρώτες τους συνεργασίες στο X Factor όταν ο Πέιν ήταν μόλις 14 ετών και του είχε πει ότι δεν ήταν ακόμα η στιγμή του. Ωστόσο, εκείνος επέστρεψε και σε λίγους μήνες όλος ο κόσμος τον γνώρισε. «Δεν τα παράτησες ποτέ», έγραψε.

Αναφέρθηκε επίσης στην τελευταία φορά που συναντήθηκαν, όταν πέρασαν χρόνο απλά συζητώντας για τις χαρούμενες στιγμές που είχαν ζήσει μαζί. «Ήσουν τόσο περήφανος που ήσουν πατέρας. Ο γιος σου, Μπέαρ, έχει το χαμόγελο και τη λάμψη στα μάτια σου», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο Κάουελ αναφέρθηκε στους One Direction: «Πάντα σας έβλεπα σαν αδέρφια. Και τώρα, Λίαμ, βλέπω τον αντίκτυπο που είχες σε τόσους ανθρώπους. Έφυγες πολύ νωρίς».

Οι οντισιόν του «Britain’s Got Talent» ακυρώθηκαν στη μνήμη του Λίαμ Πέιν, ενώ πολλές προσωπικότητες του X Factor απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα τραγουδιστή.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Η Μπέλα Χαντίντ ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria's Secret

Μάχη κατά της φοροδιαφυγής: POS και ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτινάσσουν τα έσοδα - Στόχος τα €2,5 δισ. το χρόνο ως το 2027


Drone από τον Λίβανο είχε στόχο το σπίτι του Νετανιάχου - Απουσίαζε και αυτός και η σύζυγός του την ώρα της επίθεσης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr