Στιβ Μάρτιν: Αντέδρασε στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μέριλ Στριπ και τον Μάρτιν Σορτ σε σχέση με μια ανάρτηση

Στιβ Μάρτιν: Αντέδρασε στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μέριλ Στριπ και τον Μάρτιν Σορτ σε σχέση με μια ανάρτηση

Οι τρεις ηθοποιοί παίζουν στην επιτυχημένη κωμική σειρά Only Murders in the Building

steve_martin
Ο Στιβ Μάρτιν αντέδρασε στις πρόσφατες φήμες ότι η Μέριλ Στριπ και ο Μάρτιν Σορτ είναι σε σχέση μαζί με μια χιουμοριστική ανάρτηση.

Ο ηθοποιός έκανε το δικό του σχόλιο για τη στενή σχέση των συμπρωταγωνιστών του στο «Only Murders in the Building» με ανάρτηση στο Instagram, στην οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους τρεις τους από ένα άρθρο του Glamour.

Ωστόσο, το πρόσωπο του Μάρτιν ήταν καλυμμένο με ένα μεγάλο απαγορευτικό, το οποίο φαινομενικά σήμαινε ότι ήταν ο τρίτος τροχός.
Ο 79χρονος κωμικός δεν πρόσθεσε καμία λεζάντα στην ανάρτηση, αν και πολλοί θαυμαστές θεώρησαν ότι με αυτόν τον τρόπο ο Μάρτιν επιβεβαίωσε το ζευγάρι.

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

«Δεν ξέρω γιατί η σκέψη της Μέριλ και του Μάρτιν με κάνει τόσο ευτυχισμένο, αλλά ειλικρινά γεμίζει την καρδιά μου με χαρά», έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο σχολίασε ότι «ποτέ δεν είχε επενδύσει τόσο πολύ στις φήμες για διάσημα ζευγάρια».

«Είμαι βαθιά πραγματικά τρελά ερωτευμένος με τη Μέριλ και τον Μάρτιν ως ζευγάρι ακόμα και αν είναι φίλοι, και οι δύο απλά λάμπουν», σχολίασε κάποιος άλλος.

Η ανάρτηση του Μάρτιν έρχεται λίγο αφότου ο Σορτ και η Στριπ απαθανατίστηκαν σε δείπνο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Οι φήμες ότι οι δύο ηθοποιοί βγαίνουν, το οποίο υποδύεται το ζευγάρι στην οθόνη για τις ανάγκες της σειράς του Hulu, ξεκίνησαν αφού εθεάθησαν σε στενή επαφή, καθώς καθόντουσαν πλάι-πλάι στις Χρυσές Σφαίρες 2024.

Ένας εκπρόσωπος του Σορτ διέψευσε γρήγορα τις εικασίες μεταξύ των δύο, λέγοντας τότε στο People ότι δεν ήταν «τίποτα περισσότερο» από φίλοι.

Ωστόσο, οι ηθοποιοί έχουν απολαύσε έκτοτε αρκετές κοινές δημόσιες εξόδους, πηγαίνοντας σε δείπνα μαζί και παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις στο Μπρόντουγεϊ.

Ειδήσεις σήμερα:

Φθινοπωρινός ο καιρός και σήμερα με ενισχυμένους βοριάδες - Ανεβαίνει η θερμοκρασία από αύριο


Κατάρρευση γέφυρας σε προβλήτα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ: Τουλάχιστον 7 νεκροί


Οι ΗΠΑ... επικύρηξαν το ρωσικό μπλογκ Rybar: 10 εκατ. δολάρια σε οποίον δώσει πληροφορίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης