Λίαμ Πέιν: Φίλος του τραγουδιστή αποκαλύπτει τις τελευταίες ώρες του προτού πέσει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου

Λίαμ Πέιν: Φίλος του τραγουδιστή αποκαλύπτει τις τελευταίες ώρες του προτού πέσει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου

Ήταν ευτυχισμένος και σε καλή διάθεση ανέφερε μεταξύ άλλων

Liam-payne
Ένας στενός φίλος του Λίαμ Πέιν αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής ήταν σε καλή διάθεση πριν τον θάνατό του, δίνοντας μια νέα, άγνωστη έως τώρα εκδοχή για τις τελευταίες του ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής πέθανε στις 16 Οκτωβρίου όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου που έμενε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Πέιν, ίσως να είχε σωθεί αν είχε κληθεί ένα ασθενοφόρο στο ξενοδοχείο, όπου φέρεται να συμπεριφερόταν «παράξενα».

Μιλώντας για τις τελευταίες ημέρες του, πηγές ανέφεραν ότι ο Λίαμ Πέιν ήταν σε καλή κατάσταση και μάλιστα ανυπομονούσε να επανενωθεί με τη σύντροφό του, Κέιτ Κάσιντι, στο Μαϊάμι, αφού είχε λύσει τα ζητήματα της βίζας του. Kαλός φίλος του τραγουδιστή αποκάλυψε επίσης στην Daily Mail, ότι του έφερε το αγαπημένο του σνακ πριν τον θάνατό του και τον βρήκε να ακούει τα αγαπημένα του τραγούδια των One Direction. Ο φίλος του ανέφερε επίσης ότι ο τραγουδιστής είχε φτάσει στην Αργεντινή στις 30 Σεπτεμβρίου με την Κέιτ Κάσιντι και τον φίλο του Ρότζερ Νόρες, καθώς η βίζα του στις ΗΠΑ έληγε και έπρεπε να φύγει από τη χώρα. Αποφάσισε να ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νάιαλ Χόραν και να αποκτήσει μια νέα βίζα.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ο Πέιν επισκέφθηκε την πρεσβεία, του ζήτησαν να κάνει μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις, αφού οι υπάλληλοι έψαξαν το όνομά του στο Google και διάβασαν για τις παλαιότερες περιόδους αποτοξίνωσής του. Εκείνος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αναγκάστηκε να περιμένει για να λάβει το «πράσινο φως» από τους ιατρούς.

Η σύντροφός του, Κέιτ Κάσιντι, επέστρεψε στις ΗΠΑ για να φροντίσει τον σκύλο τους, ενώ ο Λίαμ έμεινε στο ξενοδοχείο CasaSur στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με τον φίλο του, οι πιστωτικές κάρτες του Λίαμ σταμάτησαν να λειτουργούν και έτσι πέρασε πολύ χρόνο στο δωμάτιό του.

Στις 10 το πρωί της ημέρας του θανάτου του, ο φίλος του, του έφερε τα αγαπημένα του μπισκότα και ήπιε καφέ μαζί του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Λίαμ ήταν «ευτυχισμένος και σε καλή διάθεση», αν και εκνευρισμένος με την κατάσταση που αντιμετώπιζε.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι, όταν έφτασε στο ξενοδοχείο για να του φέρει τα μπισκότα από έναν τοπικό φούρνο, ο Λίαμ έδειχνε ελαφρώς μεθυσμένος, αλλά βρισκόταν σε καλή κατάσταση και σχεδίαζε το μέλλον με τη σύντροφό του. 
Liam-Payne-mak
Τα αποτελέσματα των εξετάσεών του για τη βίζα βγήκαν την Τρίτη και είχε ραντεβού στην πρεσβεία για να σφραγιστεί το διαβατήριό του την Πέμπτη, μετά το οποίο σκόπευε να φύγει αμέσως από την Αργεντινή.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε τον φίλο του, Ρότζερ, αναφέροντας ότι ο Λίαμ προκαλούσε αναστάτωση. Εκείνος επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να τον συνοδεύσει στο δωμάτιό του, ζητώντας συγγνώμη από τους άλλους επισκέπτες εκ μέρους του Πέιν.

Ένας άλλος επισκέπτης του ξενοδοχείου θυμάται ότι ο Λίαμ επέστρεψε πολλές φορές στο λόμπι. Ένας από τους επισκέπτες ανέφερε: «Υπήρξε ένα περιστατικό όπου ήταν πολύ εκνευρισμένος και έσπασε το λάπτοπ του στο λόμπι» και πρόσθεσε: «Την τελευταία φορά που επέστρεψε, λιποθύμησε στο λόμπι του ξενοδοχείου, φαινόταν σαν να είχε σπασμούς και έπρεπε να τον μεταφέρουν πίσω στο δωμάτιό του» και πρόσθεσε: «Αν ο Λίαμ είχε σπασμούς, γιατί το ξενοδοχείο δεν κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο;»

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Παραλήρημα» Τραμπ στην Πενσιλβάνια: Μιλούσε 12 ολόκληρα λεπτά για τα... γεννητικά όργανα του θρύλου του γκολφ, Άρνολντ Πάλμερ

Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του Μετρό Θεσσαλονίκης - Χωρίς οδηγό οι συρμοί, αυξημένα μέτρα ασφαλείας


Το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης