Σοφία Βεργκάρα: Δηλώνει ελεύθερη παρά τη σχέση της με τον ορθοπαιδικό χειρουργό

Η ηθοποιός και ο Τζάστιν Σάλιμαν είχαν απαθανατιστεί αρκετές φορές σε δημόσιες εξόδους και είχαν δημοσιεύσει κοινά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα

Η Σοφία Βεργκάρα δήλωσε ότι είναι «κατά κάποιον τρόπο ελεύθερη», παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστό ότι ήταν σε σχέση μέχρι πρόσφατα με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Τζάστιν Σάλιμαν.

Η 52χρονη πρώην ηθοποιός του «Modern Family» δημοσιοποίησε τη σχέση με τον Σάλιμαν τον Οκτώβριο του 2023, τρεις μήνες αφότου εκείνη και ο πρώην σύζυγός της Τζο Μανγκανιέλο χώρισαν μετά από επτά χρόνια γάμου.

Αν και φαινόταν τα πράγματα μεταξύ της ηθοποιού και του ορθοπαιδικού χειρουργού να πηγαίνουν καλά, τελικά η σχέση τους δεν έμελλε να κρατήσει.

«Για την ακρίβεια, μιλούσα χθες γι' αυτό», δήλωσε στο Us Weekly την Πέμπτη, «γιατί τώρα είμαι ελεύθερη».
Η πρωταγωνίστρια του «Griselda» πρόσθεσε γρήγορα ότι στην πραγματικότητα είναι «κάπως ελεύθερη», αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι έγινε με τον Σάλιμαν.

Σε άλλο σημείο, η Βεργκάρα μίλησε για το τοπίο των ραντεβού στη Νέα Υόρκη.

«Υπάρχει μια πιο διαφορετική ομάδα ανθρώπων στη Νέα Υόρκη απ' ό,τι στο Λος Άντζελες, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με τον χώρο της ψυχαγωγίας», είπε, προσθέτοντας ότι η Νέα Υόρκη έχει «ανθρώπους από όλο τον κόσμο: αρχιτέκτονες, συγγραφείς, ηθοποιούς, επιχειρηματίες».

Μετά το διαζύγιό της από τον Μανγκανιέλο, η Βεργκάρα είχε μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από το ειδύλλιό της με τον Σάλιμαν και οι δυο τους είχαν εντοπιστεί σε μερικά ραντεβού.

Τον Αύγουστο, η ηθοποιός είπε ότι «απολαμβάνει τη ζωή» μαζί του, προσθέτοντας ότι είναι «τόσο ευγνώμων για τους ανθρώπους γύρω μου».

Και τον Απρίλιο, η Κολομβιανή σταρ είχε δηλώσει την αγάπη της για τον γιατρό αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό της.

«Αν ποτέ κάνεις μια εγχείρηση στο γόνατο, φρόντισε να βρεις έναν όμορφο γιατρό που θα κοιμηθεί μαζί σου εκείνη τη νύχτα!!!! Σε αγαπώ Δρ Σάλιμαν», έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου με τον Σάλιμαν να στέκεται πάνω από κρεβάτι στο οποίο ήταν ξαπλωμένη, φορώντας τη στολή του γιατρού.
Ο Σάλιμαν ήταν προηγουμένως παντρεμένος για 10 χρόνια με την ηθοποιό Μπρι Τέρνερ, με την οποία έχει δύο παιδιά. Χώρισαν το 2018.

Όσο για τη Βεργκάρα, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να είναι πολύ «επιλεκτική» σχετικά με τα άτομα με τα οποία βγαίνει.

«Θέλω να πω, είναι ήδη δύσκολο για μια γυναίκα 50 και κάτι ετών να βρει κάποιον. Δεν πρόκειται να είμαι τώρα επιλεκτική σχετικά με το "Ω, μπορεί να είναι μόνο γιατρός. Ω, μπορεί να είναι μόνο αστροναύτης". Όχι, εννοώ, δεν είμαι τόσο επιλεκτική», δήλωσε στο People. «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον. Πρέπει πάντα να δίνεις το καλύτερο που μπορείς, να είσαι ο καλύτερος άνθρωπος για τον άλλον».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με εγκαταστάσεις έξω από τη Μόσχα - Ο Πούτιν επεκτείνει εγκαταλελειμμένα εργαστήρια όπλων βιολογικού πολέμου

Ντομινίκ Πελικό: «Τη βίασα σε βενζινάδικο αυτοκινητόδρομου, ήταν φαντασίωσή μου» παραδέχτηκε ωμά ο 71χρονος

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr