Λίαμ Πέιν: Τουρίστας που έμενε στο ξενοδοχείο που πέθανε περιγράφει τις τελευταίες του ώρες - Έμοιαζε αναστατωμένος, λέει

Λίαμ Πέιν: Τουρίστας που έμενε στο ξενοδοχείο που πέθανε περιγράφει τις τελευταίες του ώρες - Έμοιαζε αναστατωμένος, λέει

Όπως αναφέρει, ο τραγουδιστής λιποθύμισε στο λόμπι του ξενοδοχείου 

liam-pein__4_
Ένας Αμερικανός τουρίστας που έμενε στο ξενοδοχείο, όπου έχασε τη ζωή του ο Λίαμ Πέιν, περιέγραψε τις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή.

Μιλώντας στο «Impact. x Nightline: One Direction: Liam Payne's Final Days» ισχυρίστηκε ότι το πρώην μέλος του One Direction έπεσε αναίσθητο, λίγο πριν πεθάνει.

«Υπήρξε ένα περιστατικό όπου έμοιαζε πολύ αναστατωμένος και έσπασε τον φορητό υπολογιστή του στο λόμπι και μετά την τελευταία φορά που κατέβηκε, λιποθύμησε στο λόμπι του ξενοδοχείου», είπε.



Κλείσιμο
Στη συνέχεια, υποστήριξεπ ως είδε τον Λίαμ Πέιν να κατεβαίνει στο λόμπι «πολλές φορές» και να προκαλεί τέτοια «ενόχληση» που το προσωπικό του ξενοδοχείου χρειάστηκε να τον «συνοδεύσει πίσω στο δωμάτιό του».

Τα σχόλιά του επιβεβαίωσε στη Daily Mail και μια άλλη γυναίκα, με το όνομα Ρεμπέκα, που έμενε επίσης, στο ξενοδοχείο την ημέρα εκείνη.

Ισχυρίστηκε ότι είδε τον Πέιν στο λόμπι του ξενοδοχείου, ενώ τόνισε πως η συμπεριφορά του ήταν παράξενη. Όπως είπε, είδε τον τραγουδιστή να πιάνει από τον λαιμό μια γυναίκα, με την οποία φάνηκε να είναι μαζί και να προσποιείται ότι «την πνίγει ψεύτικα».

Επίσης, δήλωσε πως ήταν κι εκείνη παρούσα όταν ο Πέιν έσπασε τον φορητό υπολογιστή του, ενώ τον άκουσε να φωνάζει: «Γάμ* το αυτό».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με εγκαταστάσεις έξω από τη Μόσχα - Ο Πούτιν επεκτείνει εγκαταλελειμμένα εργαστήρια όπλων βιολογικού πολέμου

Ντομινίκ Πελικό: «Τη βίασα σε βενζινάδικο αυτοκινητόδρομου, ήταν φαντασίωσή μου» παραδέχτηκε ωμά ο 71χρονος

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης