Μελ Γκίμπσον: Αποκάλυψε πως θα ψηφίσει Τραμπ και είπε ότι η Χάρις έχει το IQ ενός στύλου φράχτη

Μελ Γκίμπσον: Αποκάλυψε πως θα ψηφίσει Τραμπ και είπε ότι η Χάρις έχει το IQ ενός στύλου φράχτη

Ο 68χρονος ηθοποιός τοποθετήθηκε ως προς τις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ

mel_gibson
O Μελ Γκίμπσον αποκάλυψε πως θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ και μοιράστηκε την άποψή του για την Αντιπρόεδρο και την υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος, Κάμαλα Χάρις.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε σε ρεπόρτερ που τον συνάντησε σε ένα αεροδρόμιο πριν από λίγες ημέρες.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιον θα ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές, ο Γκίμπσον αρχικά είπε ότι αυτή «είναι μεγάλη ερώτηση», αφήνοντας όμως να εννοηθεί ποιον θα επιλέξει.

Δείτε το βίντεο
Mel Gibson Had THIS To Say About Kamala Harris!
Κλείσιμο

«Δεν νομίζω ότι θα εκπλήξει κανέναν το ποιον θα ψηφίσω». Όταν ο δημοσιογράφος πίσω από την κάμερα επιχείρησε να μαντέψει λέγοντας «Τραμπ», ο 68χρονος απάντησε: «Αυτό είναι μια πολύ καλή μαντεψιά».

Ο ηθοποιός όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αμέσως μετά εξέφρασε την έντονη αντιπάθειά του για την υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών.

«Ξέρω πώς θα είναι αν την αφήσουμε να μπει [σ.σ. στον Λευκό Οίκο]», σχολίασε. «Και αυτό δεν είναι καλό. Έχει κακό ιστορικό, άθλιο ιστορικό. Καμία πολιτική για να μιλήσουμε. Έχει το IQ ενός στύλου φράχτη».

Οι πολιτικές πεποιθήσεις του Γκίμπσον δεν αποτελού μεγάλη έκπληξη. Ο σκηνοθέτης του «Hacksaw Ridge» εθεάθη να συνομιλεί με τον Τραμπ σε έναν αγώνα UFC στο Λας Βέγκας πέρυσι.

Ενώ μεγάλο μέρος του Χόλιγουντ έχει συσπειρωθεί πίσω από την υποψηφιότητα της Χάρις, ο Τραμπ έχει επίσης προσελκύσει ορισμένους μεγάλους υποστηρικτές, όπως οι ηθοποιοί Ντένις Κουέιντ, Τζον Βόιτ και Ζάκαρι Λέβι, οι μουσικοί σταρ Κιντ Ροκ και Τζέισον Όλντεαν, ο θρύλος της πάλης Χαλκ Χόγκαν, η επαγγελματίας οδηγός αγώνων αυτοκινήτου Ντάνικα Πάτρικ και οι ποδοσφαιριστές Αντόνιο Μπράουν και Λε'Βεον Μπελ.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης