Από Τζέσικα Ράμπιτ μέχρι σκουλήκι - Οι 10 κορυφαίες εμφανίσεις της Χάιντι Κλουμ για το Χάλογουιν

Από Τζέσικα Ράμπιτ μέχρι σκουλήκι - Οι 10 κορυφαίες εμφανίσεις της Χάιντι Κλουμ για το Χάλογουιν

Η ευρηματικότητα του μοντέλου μοιάζει να μην έχει όρια

Heidi_Klum-Halloween_costumes
Το Χάλογουιν δεν είναι μόνο η πιο «τρομακτική» γιορτή του χρόνου. Για τους celebrities στις ΗΠΑ, αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους στις μεταμφιέσεις. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα, τηλεπερσόνες και άλλοι αστέρες της σόουμπιζ κάθε Οκτώβριο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν μοναδικές εμφανίσεις. Όσο κι αν προσπαθούν όμως και όσο ευρηματικοί κι αν είναι, υπάρχει μία που συνεχίζει να τους... επισκιάζει. Δικαιωματικά, άλλωστε, έχει κερδίσει τον τίτλο της «βασίλισσας του Χάλογουιν». Ο λόγος, για τη Χάιντι Κλουμ. Παρά το ότι είναι Γερμανίδα, έχει μπει απόλυτα στο πνεύμα της γιορτής που ρίζωσε στις ΗΠΑ τον 19ο αιώνα, μετά τη μαζική μετανάστευση Ιρλανδών και Σκωτσέζων, και απέκτησε τη σημερινή της μορφή χάρη στην επιρροή της αμερικανικής κουλτούρας. Δεν διστάζει να ξοδεύει ατελείωτες ώρες στην προετοιμασία, «στολίζοντας» το σώμα της με προσθετικά και περίτεχνο μακιγιάζ, αφήνοντας τους πάντες άναυδους με τις ασυναγώνιστες μεταμορφώσεις της.

Το 2000, σε ηλικία 27 ετών, η Χάιντι Κλουμ διοργάνωσε το πρώτο της πάρτι για το Χάλογουιν. Από τότε, η 31η Οκτωβρίου ταυτίστηκε με τα καθιερωμένα πλέον πάρτι της στη Νέα Υόρκη, τα οποία φιλοξενούν διάσημους καλεσμένους και περιλαμβάνουν ευφάνταστα κοστούμια που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ανάμεσα στις θεαματικές εμφανίσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, το διεθνούς φήμης μοντέλο αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει με τα «τρελά» κοστούμια που σκαρφίζεται. Από την Τζέσικα Ράμπιτ μέχρι εξωγήινο και από σκουλήκι μέχρι παγώνι, η ευρηματικότητα της Χάιντι Κλουμ μοιάζει να μην έχει όρια. Ενόψει του φετινού Χάλογουιν, μέσα από ανάρτηση στο Instagram, προετοίμασε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για ένα «λουκ» που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Καθώς περιμένουμε να μας εκπλήξει για ακόμη μια φορά, ακολουθούν δέκα από τις διασημότερες εμφανίσεις της.

Δείτε τις 10 κορυφαίες εμφανίσεις της Χάιντι Κλουμ για το Χάλογουιν

Το 2023, η Χάιντι Κλουμ έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στο πάρτι της μεταμφιεσμένη ως παγώνι, συνοδευόμενη από επαγγελματίες του Cirque du Soleil που σχημάτιζαν την... ουρά της.


Το 2022, η Χάιντι Κλουμ ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μεταμορφωμένη σε σκουλήκι, ενώ στο πλευρό της βρισκόταν ο σύζυγός της, Τομ Κούλιτζ, ως «ψαράς».


Το 2019, το διάσημο μοντέλο μεταμορφώθηκε σε σαρκοβόρο εξωγήινο, ενώ ο σύζυγός της εμφανίστηκε ως λαβωμένος αστροναύτης.


Η Χάιντι Κλουμ το 2018 έγινε για λίγο η πριγκίπισσα Φιόνα και ο Τομ Κούλιτζ στάθηκε στο πλευρό της ως Σρεκ.


Το 2017, το διάσημο μοντέλο έκανε μια εμφάνιση εμπνευσμένη από το «Thriller», επιλέγοντας να εμφανιστεί στο πάρτι της ως Μάικλ Τζάκσον, αναπαράγοντας την εμβληματική εικόνα του από το θρυλικό βίντεο κλιπ του 1982.



Το 2016 η Κλουμ έκανε την έκπληξη και… παρέμεινε ο εαυτός της ακολουθούμενη ωστόσο από μια στρατιά από σωσίες της.


Η εμφάνισή της ως Τζέσικα Ράμπιτ το 2015 είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο χαρακτηριστικές μεταμορφώσεις της.


Το 2013 μεταφέρθηκε στην τρίτη ηλικία.



Στο πάρτι που διοργάνωσε το 2011 το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε ως ανθρώπινο σώμα πάνω σε ένα φορείο.


Το 2010 η Χάιντι Κλουμ έγινε από άνθρωπος… ρομπότ.




Φωτογραφίες άρθρου: Splashnews.com / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης