Beyonce είσαι έγκυος ή δεν είσαι;

Φουσκώνει και ξεφουσκώνει από κλικ σε κλικ η «μαύρη γαζέλα» του πενταγράμμου - Η «βιομηχανία» που χτίζεται γύρω από το όνομα Knowles μάλλον ξέρει να παίζει πολύ καλά επικοινωνιακά παιχνίδια…

Να αναζωπυρώσει τις φήμες που τη μια τη θέλουν έγκυο και την άλλη πάλι όχι,  κατάφερε η πανέμορφη και «καυτή» κατά τα άλλα, πάμπλουτη τραγουδίστρια Beyonce.

Η 30χρονη σταρ συνεχίζει να προμοτάρει το νέο της single «Countdown», αυτή τη φορά στο σόου Late Night με τον Jimmy Fallon, φορώντας ένα εφαρμοστό μαύρο σέξι φόρεμα- κομπινεζόν, που άφηνε σε κοινή θέα τα περισσότερα σημεία του κορμιού της. Η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης όμως… πουθενά. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το πρώην κορίτσι των Destiny's Child διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, μα κανείς ωστόσο δεν μπορεί να διακρίνει τα σημάδια που μπορούν να πιστοποιήσουν την είδηση, τουλάχιστον αν κρίνουμε από αυτή την εμφάνιση. 

Το δημοσίευμα της Daily Mail παρόλα αυτά καθησυχάζει στο τέλος τους θαυμαστές της «μαύρης γαζέλας» του πενταγράμμου, καθώς αποκαλύπτει ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Πάντως από όλο αυτό το ντόρο γύρω από τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Beyonce, εμείς ένα μόνο συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε. Ότι η «βιομηχανία» που χτίζεται γύρω από το όνομα Knowles ξέρει να παίζει πολύ καλά επικοινωνιακά παιχνίδια…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr