Τον Αύγουστο του 2021, η 22χρονη δολοφονήθηκε από τον αρραβωνιαστικό της, Μπράιαν Λόντρι, ενώ το νεαρό ζευγάρι ταξίδευε οδικώς κατά μήκος των Ηνωμένων Πολιτειών και κατέγραφε την καθημερινότητα σε ένα βαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δύο μήνες μετά, ο Λόντρι βρέθηκε νεκρός εξαιτίας αυτοτραυματισμού με όπλο, ενώ οι γονείς του θεωρήθηκαν ύποπτοι για τη συγκάλυψη του φόνου.
Συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και βιώσιμης οικονομίας, η Bright Group βοηθά επιχειρήσεις και φορείς να προσαρμοστούν στις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα